Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Ах,мръсници мръсни,вие не сте в София! То и без това поста си го писал на 16.08, а аз не съм видяла. Някой друг желаещ да ме вземе? :D
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Аз ще мина към 12
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Как е правилно да се каже - да мина да те взема, или да взема да те мина ?

Коментар

Ехааааааа,ще идвам на среща! Ей,Оги, питай Иван как е правилно да се каже,той ще ти отговори!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Сега намирам темата и викам малко да я ъп-на.Дайте да направим една малка неангажираща Пунто среща в СОфия.
              При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.

Коментар

може да се измисли нещо по въпроса.аз мога да отганизирам няколко приятели да дойдат за по една бира и да поцъкаме по колите,лошото е че темата е в трета глуха и никой не я вижда.то се знае кои сме от софия .дайте предложение за дата на срещата
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

колеги наемам се със задачата да ни събера на едно място,важно е един да бутне колелото и то после само си се търкаля.който има интерес от такава среща в софия нека пише в темата.аз съм пуснал съобщения на някои за да я актуализирамдано да имаме късмета да направим нещо добро. успехх на предстоящото начинание :D

Коментар

Аз съм за,казвайте кога и къде?
                    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Соник, мерси за месиджа - казвай с какво да помагам по организацията
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

аз сам навит само кажете кога и къде и съм там !!!
                        Fiat Punto 1.4 gt turbo
                        Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

ами то зависи от всички нас.мойто предложение е да не го отлагаме много в далечното бъдеще.желязото се кове докато е горещо.нека бъде тази или другата неделя.чакам предложения за широко просторно място където няма да пречим на никой

Коментар

30.08.2009 г. Да кажем на паркинга на зала Фестивална или паркинга пред историческия музей в Бояна. Това е само предложение.!
                            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

звучи добре.нека бъде 30.08.09 датата.мисля че паркинга на фестивалнаа е по подходящ поради факта че е по централно място и щее по удобно за всички.чакам и други предложения

Коментар

принципно и аз съм навит,но съм от доста далече-чак от Ямбол
                                aaaa

Коментар

Working...
                                X