Вчера не можах да дойда макар че не съм и писал че ще идвам Бях в София но цял ден имах работа. Взимах една кола за майка ми и регистрации документи и много разправии. После трябваше и да закарам колата до Белоградчик и нямаше как да се получи...За следващата срещатя на 96,3 процента съм на линия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rosi написа:sof4o ако внимателно си прочела написаното ще разбереш защо ме е нямало, и няма да бъда на срещите поне до края на септември.поздрав към цялата грпа от мен и наздраве за следващата срещаНикой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
Тази неделя и аз ще съм на линияFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
То изобщо някой бил ли е, защото аз реших че няма смисъл да бия 12 км до там, след като единствено Пешо писа в темата, и то че няма да идва.Предлагам, а вие сте съгласни - който смята да ходи на среща - да пише, за да се знае дали и колко хора, щото така някой от по-далечче като мен - ще знае дали да идва или не. Благодаря че се съгласихте единодушно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар