Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера не можах да дойда макар че не съм и писал че ще идвам Бях в София но цял ден имах работа. Взимах една кола за майка ми и регистрации документи и много разправии. После трябваше и да закарам колата до Белоградчик и нямаше как да се получи...За следващата срещатя на 96,3 процента съм на линия

--------------------

Коментар

rosi написа:
      sof4o ако внимателно си прочела написаното ще разбереш защо ме е нямало, и няма да бъда на срещите поне до края на септември.поздрав към цялата грпа от мен и наздраве за следващата среща
      Няма как да не разбера каква е причината за отсъствието ти та нали поне пет пъти обясняваш че си втора смяна на работа до към 15-ти септември .... споко може да съм жена, все пак разбирам от дума
      Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

М/у другото - имаше и известни личности, които сме гледали на малкия екран, така че срещата беше още по-колоритна. Но няма да казвам кой беше, и аз си имам малки тайни. За колегите, които идват за 1 път - тва че "новите" черпят е местен хумор, не им се връзвайте, заповядайте пак !

Коментар

Оги известни, известни...е колко пък да са известни...
          Marea 1.6 16v

Коментар

За мен ли говорите колеги
            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Тази неделя и аз ще съм на линия
              Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
              Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Тази вечер ще сме онлайн там, нали ?

Коментар

Аз съм пас (друго мероприятие).
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Минахме ний да ви видим,ама бяхте дигнали гълъбите вече...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Аз винаги забравям за срещата иначе можеше и аз да мина да се видим, ама от каде толко акъл да се сетя , че имаще среща днеска.

Коментар

То изобщо някой бил ли е, защото аз реших че няма смисъл да бия 12 км до там, след като единствено Пешо писа в темата, и то че няма да идва.Предлагам, а вие сте съгласни - който смята да ходи на среща - да пише, за да се знае дали и колко хора, щото така някой от по-далечче като мен - ще знае дали да идва или не. Благодаря че се съгласихте единодушно

Коментар

Ами кой ще идва?Да пиеме от мръсни чаши и да ядеме косми ли?
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Е хайде, чак пък толкова (като се видим, ще ти разкажа вица за косъма в спагетите, ако не го знаеш )! Вярно, че една от сервитьорките е с изражение на Бъстър Кийтън, ама иначе не са чак толкова зле!
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Идеята да прекръстим заведението на "Дон Космито" беше мояяяяяяяяяяяяя! Искам си авторските права!
                              Ванга

Коментар

deadairplane написа:
                                И ние ще дойдем :D :D :D
                                A не щете ли да дойдете да ме вземете?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X