ако и ти си 1 месец само втора смяна да те видя как ще присъстваш!!!!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
Junkey написа:Ей добра среща стана тоз път и май на никои не му се ходеше вкъщи. Следващата трябва да е по-добра . Чакаме снимки
Коментар
-
floks
-
floks
оги казах наколко пъти че съм поне до 15 09 се очертава да съм само втора смяна и няма кой да ме смени, колежката е в болнични и аз работя сама, за черпенето няма проблем септември месец имам двоен празник но нека дойде датата.това което обещая го изпълнявам
Коментар
-
floks
-
fihi
Коментар
-
floks
всяка вечер има по някой дето на разходка тръгнал покрай мръсното езеро а натокан, като за "руски бал" за съжаление съм там когато няма среща
Коментар
-
План-график за следващата среща, която ще бъде на 31-ви Август, понеделник, 19:00 часа:азjunkeyjunkey-вица (шег. се бе, да не се засегнете )СтефанакиСтефанаки-вица (пак се шег.) ИркаИрковец (много шеги станаха...)Fire 8VvsdAdrenalinbachevsof4oJuRalideadairplaneInessit aКоцето със Стилото (много добро Стило )jorkosHukuGeraka (за днес - неизвинено! )Който няма да идва - да казва отсега , че като запазваме маса, да знаем за колко хора да е! Администрацията на форума и на сайта са поканени с "уайлд-кард". Да не споменавам имена. Всички които не си виждат ника/името - добре дошли !!!На rosi - извинено отсега още.
Коментар
-
floks
-
ogi28b написа:На който му се ходеше вкъщи - си тръгна рано, рано. Така де, като не сме приятни.... Добре че Юлето и Рали ги нямаше, че щяха да са повече жените от мъжете Надяваме се колежката sof4o да сподели с колежката rosi че не хапем, и да заповяда (да почерпи).Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
floks
sof4o ако внимателно си прочела написаното ще разбереш защо ме е нямало, и няма да бъда на срещите поне до края на септември.поздрав към цялата грпа от мен и наздраве за следващата среща
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар