Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако и ти си 1 месец само втора смяна да те видя как ще присъстваш!!!!!!!!!!!!

Коментар

Junkey написа:
      Ей добра среща стана тоз път и май на никои не му се ходеше вкъщи. Следващата трябва да е по-добра . Чакаме снимки
      На който му се ходеше вкъщи - си тръгна рано, рано. Така де, като не сме приятни.... Срещата беше толкова скучна, че един от най-младите членове - Калина Иванова - заспа Добре че Юлето и Рали ги нямаше, че щяха да са повече жените от мъжете Но имат Големи Неизвинени Отсъствия Надяваме се колежката sof4o да сподели с колежката rosi че не хапем, и да заповяда (да почерпи). А тия тримата не ги знам - пияни ли са, надрусани ли са, но определено не ми изглеждат адекватни:
      Прикачени файлове

Коментар

хайде фото моля дайте не се бавете и снимките качете

Коментар

Айде на фотутууууууууу
          Прикачени файлове
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

оги казах наколко пъти че съм поне до 15 09 се очертава да съм само втора смяна и няма кой да ме смени, колежката е в болнични и аз работя сама, за черпенето няма проблем септември месец имам двоен празник но нека дойде датата.това което обещая го изпълнявам

Коментар

Айди ся ощи малку
              Прикачени файлове
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

страшно слово съчетание направих егати одъртях и туй то

Коментар

Ся вижте тез двете Хабитурентки. Малко късно се сетих да ги снимам, ма и те май късно се бяха сетили да сложат абитуриентските одежди.
                  Прикачени файлове

Коментар

всяка вечер има по някой дето на разходка тръгнал покрай мръсното езеро а натокан, като за "руски бал" за съжаление съм там когато няма среща

Коментар

План-график за следващата среща, която ще бъде на 31-ви Август, понеделник, 19:00 часа:азjunkeyjunkey-вица (шег. се бе, да не се засегнете )СтефанакиСтефанаки-вица (пак се шег.) ИркаИрковец (много шеги станаха...)Fire 8VvsdAdrenalinbachevsof4oJuRalideadairplaneInessit aКоцето със Стилото (много добро Стило )jorkosHukuGeraka (за днес - неизвинено! )Който няма да идва - да казва отсега , че като запазваме маса, да знаем за колко хора да е! Администрацията на форума и на сайта са поканени с "уайлд-кард". Да не споменавам имена. Всички които не си виждат ника/името - добре дошли !!!На rosi - извинено отсега още.

Коментар

ogi28b

Коментар

Оги на тази снимка и ти ми изглеждаш малко неадекватен.Тва да не е от ферментиралите фантички....и внимавай с дружбенските бегачки,че са малко зли
                          Прикачени файлове
                          Marea 1.6 16v

Коментар

ogi28b написа:
                            На който му се ходеше вкъщи - си тръгна рано, рано. Така де, като не сме приятни.... Добре че Юлето и Рали ги нямаше, че щяха да са повече жените от мъжете Надяваме се колежката sof4o да сподели с колежката rosi че не хапем, и да заповяда (да почерпи).
                            Оги, не съм съгласна с теб по няколко въпроса!!!1. Който си има работа - си ходи да си я върши 2. Неприятни хора няма, просто има непоносими :D (шегичка разбира се)3. Не виждам какво лошо има в това жените да са повече от мъжете - току виж сте научили нещо ново и интересно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И не на последно място разбира се... към rosi - мила....тая групичка, която видях са големи сладури, не видях да хапят - само лаят :D
                            Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Ааааа Жорко, да си имаме уваженията. Това не е ферментирала фанта, а фанта "ХМЕЛ" и не е ферментирала, тя ако ферментира за нищо не става .
                              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

sof4o ако внимателно си прочела написаното ще разбереш защо ме е нямало, и няма да бъда на срещите поне до края на септември.поздрав към цялата грпа от мен и наздраве за следващата среща

Коментар

Working...
                                X