Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги утре ще имаме ли срещичка или......не.
    Marea 1.6 16v

Коментар

Ще имаме.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

jorkos написа:
        колеги утре ще имаме ли срещичка или......не.
        Разбира се че ще имаме, нали го решихме още миналата седмица, и го обявихме http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=499963#499963

Коментар

Пък ние може и да не дойдем...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Там съм, че може ли без мен. Оги ще те возя ли или с твоята ще ходиш .
            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 аз пък съм на работа пак 2 смяна и така още 3 седмици тъй че не ми пишете неизвинени

Коментар

Стига да не ми изкочи нещо ще гледам да мина... обаче проблемът е, че съм без кола (по стечение на обстоятелствата) и трябва да измисля начин за придвижване.
                Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

абе то ясно че ще имаме,ама аз да си питам така профилактично.
                  Marea 1.6 16v

Коментар

Идваме все пак!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

sof4o написа:
                      Стига да не ми изкочи нещо ще гледам да мина... обаче проблемът е, че съм без кола (по стечение на обстоятелствата) и трябва да измисля начин за придвижване.
                      Аз ще минавам покрай Слатина

Коментар

Junkey написа:
                        sof4o написа:
                        Аз ще минавам покрай Слатина
                        Сърдечни благодарности, но намерих превоз..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Junkey - няма да идвам с мойта, тя каза че ще излиза с някаква приятелка. А ти с твойта ли ще идваш ? Мислех да дойда с колело, ама като знам че ще се прибирам по тъмно, предпочитам да имам някакви светещи габарити , че знаеш ли кой дружбенски голф, с коя дружбенска астра ще се дърпа, току виж ме задърпали и мен към Орландовци...

Коментар

Ей добра среща стана тоз път и май на никои не му се ходеше вкъщи. Следващата трябва да е по-добра . Чакаме снимки

Коментар

и аз чакам снимки нооооооооо все още няма

Коментар

rosi написа:
                                и аз чакам снимки нооооооооо все още няма
                                който дошъл - видял
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X