Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sof4o написа:
    ....защо срещите ви се провеждат само веднъж в месеца? Каква е идеята на това....да не си писнете ли?
    Срещите ги направихме 2 пъти в месеца при желание от колегите могат да станат и повече .
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Еми така де...... не съм аз тази, която ще определя кога и колко пъти да се правят такива срещи - ама само попитах....интересно ми стана....А иначе много мерси за инфото за снимката и т.н....
      Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Според мен колеги, ако се виждаме по-често, ще се получи така - "защо да ходя сега, като ме мързи, след като и другата сеедмицца пак ще има среща....". Веднъж в месеца е достатъчно често, и достатъчно рядко. Но ако кажете да се видиме след 2 седмици, едвам ще ме навиете И в допълнение - колежката sof4o минава в графата на извинените (Жалко за нея че задължението да черпи фанти остава. За "Ники" - фанта-ГНП ! (После разбрах че не се казвал Ники. ’Секи ден почнаха да си сменят имената, егати.... )ред.: Благодарим на колегата Ники (баш-Ники), че специално е направил плановете си така, че да може да дойде, и да представи бъдещото попълнение във ФИАТ-отбора. Може би....

Коментар

ееееееее той просто и изкарва въздуха

Коментар

Оги фантите аз трябваше да ви черпя но................................................ ....

Коментар

И ти ще черпиш... Леле на следващата среща ш’се омажеме от фанти.

Коментар

Фанта ХМЕЛ, нали за нея си говорите през цялото време?И та кога казвате, че ще е следващата среща. След месец или след две седмици?

Коментар

идвайте и сегааз нямам проблем и сега да ви почерпя, после може да съм на работа и пак критика

Коментар

Еми казвайте де.....този път и аз съм там - на 100 % Само кажете пак там на рибката ли ще е срещата и дали ще е пак от 19 часа и най-вече кога ще е? Ето това е големият въпрос........очаквам включване.....
                    Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Ето малко снимки и от мене...От последната среща

--------------------

Коментар

Моето мнение е че в София трябва да правим една обща среща. Тези отделни срещи в Дружба, Студентски град, Красна Поляна и Овча Купел най добре да се правят на едно общо място така и посещаемостта ще е най голяма. А който иска да си идва веднъж в месеца - пак ще се засича с повече хора ...А и няма да се налага на по редовните (примерно Оги) да ходи в понеделник в Дружба а в четвъртък в Красна Поляна.Айде официална покана имат всички за четвъртък след 19 часа в пицария Дон Вито Красна Поляна. На мен това май ще ми е последната среща за това лято че отпуската идваааааа

Коментар

Ако срещата се прави само в дружба - ще идват едни хора (които живеят в региона), ако се прави само в красна поляна - ще иддват други хора (които живеят в региона) , ако се прави в надежда или ляо-лин - ще идват трети хора (които живеят в региона). Какво е общото ? (които живеят в региона). София е голямо село, не е като да излезеш и след 5 минути пеша да си в центъра, и за повечето има значение дали срещата е тук или там. И друг път съм казвал - ако веднъж месечно срещата "обикаля" София, ще идват повече, и различни хора. Както националните срещи не ги правите само в Благоевград, ами "обикалят" . Може би е време за анкета за ново място на срещата ? Но хайде утре да го обсъдим, на редовната среща на Форума в четвъртък, в Красна Поляна.

Коментар

Айде, ще го обсъдим - вече днес Ако срещата обикаля аз виждам 2 основни проблема:1.ще трябва здрава координация и някой който да се занимава с нея. сега просто си отиваш дори без да си писал в темата - до сега не се е случвало да няма хора.2.твърде вероятно е колегите от Люлин никога да не се видят с тези от Дружба при подвижна среща - всеки ще си ходи само тогава, когато срещата му е на 5 минути пеша ...Аз смятам че среща по централно разположена за да няма много сърдити е най добре. Няма как да се угоди на всички.

Коментар

Коолеги, защо обсъждате тези неща. Според мен е хубаво да има срещи на повече места, защото на някой им е удобно тук, а на други другаде. На мен лично редовните срещи на Форума не са ми удобни, нито тази в четвъртък, нито таз в неделя (заради часа на срещата). . Заради това смятам, че е хубаво да има алтернативни варианти (до момента не съм пропускал тези срещи в източна част).
                              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Лично на мен най ми е удобно срещата в Дружба, срещите в Красна Поляна ги пропускам поради лична причина

Коментар

Working...
                                X