Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Junkey написа:
    fihi написа:
    И аз ще се опитам да дойда. Дано живущите на другия край на Шопия да са добре дошли. В противен случей ще се замисля дали да дойда.
    Ти си винаги добре дошъл и без това исках да те видя .
    Там съм.

Коментар

На думи взе да се получава,че тазвечершната ни среща ще е най-посетената...Но дали ще е така и на практика ще видим.
      Marea 1.6 16v

Коментар

Аз, Жорко, Мирко, и Стефанаки Опс.. Стефанаки май няма да го има! Ш’си напраиме тройка! Аз пък ще ви доведа една изненада По-скоро изненадата ще ме доведе мен... Който дойде, няма да сбърка, този път изненадата е сигурна, и е приятна!

Коментар

Срещата отново се състоя. Само не разбрах защо нямаше ФАНТИ на масата, когато се появихме. Събрахме се пихме по "ФАНТА ХМЕЛ" и те така. Ето и малко снимки. Тези кафявите бутилки и златисти течности са само зрителна измама.
          Прикачени файлове
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

защото съм стара и забравям, а ти защо не звънна да ме подсетиш? ех старост нерадос

Коментар

Неизвинени:- rosi- sof4o- FIRE 8V- mixifixi Извинени:- ilkor- Pecho- Stefanaki- Irka_fihi- bachev- vsd- Adrenalin

Коментар

rosi написа:
                защото съм стара и забравям, а ти защо не звънна да ме подсетиш? ех старост нерадос
                Можеше и да ти се обадя, но някакси ти нямаме телефона . Всеки път ди намираш извинения .
                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee сега отсъствие стига де почти всака вечер се разписвам там, гледай какъв си първо с мен започна отсъстващите ще ви поръчам градусова фанта

Коментар

кога ще мога да си изкупя греха?

Коментар

На 31 Август, в 19-00 часа, пак там, освен ако не решим да има дата за предварително изкупуване на грехове, след 2 или 3 седмици.

Коментар

А преди това няма ли да отскочите до Овча Купел

Коментар

сваршва ми отпуската и дано не съм на работа на датите но...........елате при мен тогава ще си изкупя грехчетата по подобаващо.

Коментар

защо не, но аз лично не се оправям там трябва да съм с придружител иначе в изгубени вещи ме търсете

Коментар

ogi28b написа:
                              Неизвинени:- rosi- sof4o- FIRE 8V- mixifixi Извинени:- ilkor- Pecho- Stefanaki- Irka_fihi- bachev- vsd- Adrenalin
                              Няма да се оправдавам много много .... само ще кажа че бях възпрепятствана....сестра ми ми се обади, беше полу припаднала и се наложи да ходя да я прибирам от центъра....в това движение, можеше да стигна около 21-22 часа а на дали някой щеше точно мен да чака там...... я разкажете сега как мина срещата за какви фиати си говорехте :D Аааааа, да. Да не забравя да попитам....защо срещите ви се провеждат само веднъж в месеца? Каква е идеята на това....да не си писнете ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ПС: я кажете сега кой е Оги по снимките, че да знам поне с кой си говоря
                              Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

За съжаление точно вечерта ми излезна една работа в моя квартал и нямаше как да се върна в по-нормално време до Дружба.Обещавам след отпуската да съм редовен!За коелгата по горе - Оги на една от снимките е захапал шишето на една кафява фанта А ежеседмични срещи има всеки четвъртък http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=30407Като гледам снимките над половината идват и на тази среща в Дон Вито.Виж списъка на срещите в София http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=446080#446080

Коментар

Working...
                                X