Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едва ли...ако отидеш и има хора моля пиши тк за да дойда и аз
    EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
    http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

е няма как да пиша като отида, но тръгвам..
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Аз забравих да дойда
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

нищо следващия път! Аз все пак засякох хора и останах доволен Следващия път повече

Коментар

ogi28b написа:
            Ако някой е забравил - напомням - в понеделник, 27.07.09, от 19:00, в заведението "алигатор" на езерото в Дружба 1 , ще се проведе редовна среща на Форума, за хората които живеят в източните квартали на София. Разбира се, абсолютно всички са добре дошли, дори и да са от западните покрайнини като Ляо-лин, или Овча сити. За тези, които все още не знаят къде се събираме - вижте линкa за мястото на срещата в ТОЗИ ПОСТ
            Много благодаря за описателното обяснение за срещата (нова съм тук). Аз съм от Гео Милев, така че се водя от Източна София. Би ми било много приятно да се запозная с компанията фиат форумци. Дано утре не ми се провалят плановете и да мога да мина. Хайде сега стига съм плямпала..... чао от мен!
            Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Ако вземете да минете, има голям шанс жените на срещата да бъдат повече от мъжете Предсказвам присъствието на поне 6 дами, ама да видим...

Коментар

Ти поне да беше дошъл ,а после да даваш теми за разговор
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Оги ти да не се опалкваш, че ще има повече жени...
                  Marea 1.6 16v

Коментар

Колега, съжалявам, но нямах технологична възможност да присъствам. Освен това в 12:10 получих тревожно обаждане от колега от форума, който е отишъл на среща, и е нямало никой. Стегнете се - как може на среща от 11:30, в 12:10 да няма Никой ?!

Коментар

да взема да мина от към мъжете аз?

Коментар

Добре де, ама това лошо ли е или не? Нещо не разбрах :D Ако се оплакваш да не идвам тогава :D
                        Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Очаквайте и мен. Че то къде без мен бре .
                          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Аз бях Оги Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 В крайна сметка се върнах и вече имаше хора

Коментар

И аз ще се опитам да дойда. Дано живущите на другия край на Шопия да са добре дошли. В противен случей ще се замисля дали да идвам.

Коментар

fihi написа:
                                И аз ще се опитам да дойда. Дано живущите на другия край на Шопия да са добре дошли. В противен случей ще се замисля дали да дойда.
                                Ти си винаги добре дошъл и без това исках да те видя .
                                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Working...
                                X