Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

последно кога?

Коментар

Значи какво се получава...Срещата е в понеделник 13.07.2009 от 19.00ч. на същото място.Закъсненията са неприемливи
      Marea 1.6 16v

Коментар

jorkos написа:
        Значи какво се получава...Срещата е в понеделник 13.07.2009 от 19.00ч. на същото място.Закъсненията са неприемливи
        Ама и за 27 нали...

--------------------

Коментар

да ъпна темата малко, ще има ли среща ? :D

Коментар

Еми остават си всичките срещи . Само ще се видим и тази седмица на 13-ти поради факта, че Стефанаки няма да може да дойде на другата
            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Okи... ЗНачи ще се Видин на 27

--------------------

Коментар

jorkos написа:
                Afirmative Само не знам защо решихте срещата да е в 19-00 ? Още първият път когато говорихме за тази среща, се разбрахме да е в 19-30 на езерото, вторият път също. Нали от 19-00 беше предишната - която се правеше в Слатина? Ама айде, шса прежала. Утре в 19-00 там.

Коментар

Колеги ами ако пак е лошо времето мисля, че не е удачен вариант да сме на езерото.Или де се съберем там и да решим дали оставаме или ще си търсим ново местенце
                  Marea 1.6 16v

Коментар

Ето какво мислят от weather dot com за понеделник:Прогноза за деня - слънчевоМаксимална - 26Влажност - 51 %Вятър - 21 км/чВероятност за валежи - 0 %Изгрев - 6:01Ако ми беше готово колелцето, щях да цъфна с него....
                    Прикачени файлове

Коментар

И аз ще съм там.

Коментар

ако дойда по какво да ви позная

Коментар

Нали си ни виждала и знаеш кои сме . А пък има и снимки лесно ше ни познаеш .

Коментар

боли ме бъбрека и незнам ,пък промених и прическата вече не е права косата а съм като таралеж и със сини кръгове под очите хахха като зомби съм, картинка страшна

Коментар

Няма ли да има представители от източната част на София ТУК

Коментар

За съжаление аз няма да мога да дойда на Лятната среща , но ти ако искаш мойе да заповядаш на нашата .

Коментар

Working...
                                X