аз със сигурност ще пия кафе и ще съм там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
Браво, и аз видях, че са ходили на море, жалко, че нямаше как да отида и аз.WhitePower "я некой да прати на ЛС кога са срещите на фиатите"На първата страница е мястото - на Пийпълс-а. Доколкото знам и алфистите се събираттам, ама не знам в кой ден беше.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Huku написа:Какво стана...Среща... Снимки... Туй Онуй..Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
floks
бях там първа но не сама а с едно семейство, а после дойдоха 2 колеги с червени блузи за потварждение си поръчахте пържени картофи, докато бях там се събрахте 5 човека минах покрай вас но не бе удобно да се запознавам по средата на кафето- все пак не ми пишете отсъствие бах там Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
Коментар
-
rosi написа:бях там първа но не сама а с едно семейство, а после дойдоха 2 колеги с червени блузи за потварждение си поръчахте пържени картофи, докато бях там се събрахте 5 човека минах покрай вас но не бе удобно да се запознавам по средата на кафето- все пак не ми пишете отсъствие бах там Yellow_Flash_Colorz_PDT_11Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
floks
със сигурност си ме засичал с мареата но нямам стикер, ако си един от двамата с червена блуза значе си ме видял,
Коментар
-
rosi написа:със сигурност си ме засичал с мареата но нямам стикер, ако си един от двамата с червена блуза значе си ме видял,Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:rosi написа:бях там първа но не сама а с едно семейство, а после дойдоха 2 колеги с червени блузи за потварждение си поръчахте пържени картофи, докато бях там се събрахте 5 човека минах покрай вас но не бе удобно да се запознавам по средата на кафето- все пак не ми пишете отсъствие бах там Yellow_Flash_Colorz_PDT_11Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар