Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Следващият ппът като не познавате никой, ако сме на това заведение - потърсете управителя Вълко от Клуб Алфа Ромео, той ще ви посочи къде сме.

Коментар

Тази вечер ще има среща на Клуб Алфа Ромео пак там, мисля да намина да ги видя "става ли нещо от тях"

Коментар

rosi написа:
        аз бях там но непознавам никой и си трагнах , а една от дамите на снимката " забрави " да ми върне рестото от поръчката
        Да не би да бяхте едни две дами с Браво, мисля че беше сиво на цвят .
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Две дами със сиво Браво бяха колежките Ju и No Name , ако за тях имаш предвид.

Коментар

аз карам маrea weekend- но все още нямам стикер

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                Ах гадове, променихте заглавието на темата, за да ми пишете неизвинени а?
                По молба на колегата Ogi28b промених името на темата.

Коментар

deadairplane написа:
                  Ах гадове, променихте заглавието на темата, за да ми пишете неизвинени а?
                  Има нещо вярно...

Коментар

Абе от 15 минути търся темата и не мога да ч намеря и по кошчето рових и къде ли не.. накрая видях последните мнения на Оги за да намеря темата....п.п. Има ли снимка от срещата... или сте снимали само мацки

--------------------

Коментар

Huku написа:
                      Абе от 15 минути търся темата и не мога да ч намеря и по кошчето рових и къде ли не.. накрая видях последните мнения на Оги за да намеря темата....п.п. Има ли снимка от срещата... или сте снимали само мацки
                      Е ти какво искаш да снимаме .
                      ogi28b написа:
                      Не имаше едни други две мацки .
                      rosi написа:
                      аз карам маrea weekend- но все още нямам стикер
                      Следващият път да се обадиш и да се запознаем

Коментар

ще гледам да ви намеря

Коментар

Ето и снимка от срещата с колегите от КАРБ. Много свежи момчета, няма да сбъркаме ако се съберем с тях някой път
                          Прикачени файлове

Коментар

Еми ако искат момчетата може да се присъединят към нас. Защо все ние трябва да се присъединяваме някъде .

Коментар

ogi28b написа:
                              Аз да нямам случайно адашка по nick във форума?

Коментар

Да, ама доколкото разбрах, вече тя не е с този ник, защото някой и го бил копирал , с долна черта между двете думи Junkey - имах предвид да се присъединим едни към други. Например аз ще ги поканя на следващата ни среща, пък те ако искат да идват.

Коментар

Working...
                                X