Този път и аз мисля да дойда, за първи път
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blagun написа:Искам да заявя, че искам да дойда на тази среща, но нека някой да ме събуди, ако не се появя до 11:15ч. Мерси, на отзовалите се /Ники уно, JU, КИКИ, NSO, Жорко и други съмнителни елементи/
Коментар
-
kalinm написа:Карта си имам, ама на тез византийци им нямам доверие...>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
floks
-
floks
-
На езерото сме другата седмица в понеделник. По-точно - по-другата, на 15-ти. Колегата Пешо ме подсети да ви питам - вие на утрешната среща ще допускате ли , ако не идваме с Браво !? (Или поне с Брава, ще дойдем заедно с моята, че той със Стилото...). Куверт плаща ли се, или ще гледаме безплатно? Освен това току-що научих много интересно нещо, за утрешната среща, но ми казаха да го оставим за изненада, така че ще разбере само този койтто дойде Но няма да съжалявате определено, рядко се виждат такива неща.
Коментар
-
Утре(т.е. днес) май се очертава доста интересна среща.Да пазите едно място и за аквариума :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
deadairplane
-
ogi28b написа:Колегата Пешо ме подсети да ви питам - вие на утрешната среща ще допускате ли , ако не идваме с Браво !? (Или поне с Брава, ще дойдем заедно с моята, че той със Стилото...). Куверт плаща ли се, или ще гледаме безплатно? Освен това току-що научих много интересно нещо, за утрешната среща, но ми казаха да го оставим за изненада, така че ще разбере само този койтто дойде Но няма да съжалявате определено, рядко се виждат такива неща.
Коментар
-
Sev написа:ogi28b написа:Колегата Пешо ме подсети да ви питам - вие на утрешната среща ще допускате ли , ако не идваме с Браво !? (Или поне с Брава, ще дойдем заедно с моята, че той със Стилото...). Куверт плаща ли се, или ще гледаме безплатно? Освен това току-що научих много интересно нещо, за утрешната среща, но ми казаха да го оставим за изненада, така че ще разбере само този койтто дойде Но няма да съжалявате определено, рядко се виждат такива неща.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар