Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Този път и аз мисля да дойда, за първи път
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

blagun написа:
      Искам да заявя, че искам да дойда на тази среща, но нека някой да ме събуди, ако не се появя до 11:15ч. Мерси, на отзовалите се /Ники уно, JU, КИКИ, NSO, Жорко и други съмнителни елементи/
      пуснал си купето за продажба...някакво BMW се вижда в скайп...за какво ще идваш като ще те отлъчим :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

kalinm написа:
        Карта си имам, ама на тез византийци им нямам доверие...
        Не знам дали им имаш доверие на византииците, само искам да ти кажа нещо. Карам си аз и се усещам че съм минал 16 000 и не съм сменял филтъра на газта. Отивам на сервиз момчето сменя филтъра и ми казва "Много често го сменяте, може и по рядко" Аз му казвам че филтъра е на 16 000 и той казва "това не е възможно много е чист. И ме попита от къде зареждам и ми каза само от там да зареждам." Аз зареждам САМО на ЕКО от доста време. За да не остана неразбран зареждам само газ (и бензин, но колата не се движи на него) не мога да кажа че бензина и дизела им са много хубави, но за газта.....
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

къде е срещата-на езерото в дружба ли?

Коментар

в първия пост има инфо :D

Коментар

късно го видях след като го испратих Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

На езерото сме другата седмица в понеделник. По-точно - по-другата, на 15-ти. Колегата Пешо ме подсети да ви питам - вие на утрешната среща ще допускате ли , ако не идваме с Браво !? (Или поне с Брава, ще дойдем заедно с моята, че той със Стилото...). Куверт плаща ли се, или ще гледаме безплатно? Освен това току-що научих много интересно нещо, за утрешната среща, но ми казаха да го оставим за изненада, така че ще разбере само този койтто дойде Но няма да съжалявате определено, рядко се виждат такива неща.

Коментар

Утре(т.е. днес) май се очертава доста интересна среща.Да пазите едно място и за аквариума :D
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Коментар

ogi28b написа:
                      Колегата Пешо ме подсети да ви питам - вие на утрешната среща ще допускате ли , ако не идваме с Браво !? (Или поне с Брава, ще дойдем заедно с моята, че той със Стилото...). Куверт плаща ли се, или ще гледаме безплатно? Освен това току-що научих много интересно нещо, за утрешната среща, но ми казаха да го оставим за изненада, така че ще разбере само този койтто дойде Но няма да съжалявате определено, рядко се виждат такива неща.
                      ще може от АИ ще ни платят за рекламата и затова ще минем без куверти :D ...какви са тези изненади, да не дойде някоя 430 Scuderia :D

Коментар

Sev написа:
                        ogi28b написа:
                        Колегата Пешо ме подсети да ви питам - вие на утрешната среща ще допускате ли , ако не идваме с Браво !? (Или поне с Брава, ще дойдем заедно с моята, че той със Стилото...). Куверт плаща ли се, или ще гледаме безплатно? Освен това току-що научих много интересно нещо, за утрешната среща, но ми казаха да го оставим за изненада, така че ще разбере само този койтто дойде Но няма да съжалявате определено, рядко се виждат такива неща.
                        ще може от АИ ще ни платят за рекламата и затова ще минем без куверти :D ...какви са тези изненади, да не дойде някоя 430 Scuderia :D
                        Еми аз затова продавам Купето... П.С. Само искам да кажа, че успях да стана в 10:00 и ще дойда 100% на срещата
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Голяма част от хората и малка част от колите днес
                          Прикачени файлове
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

и от мен
                            Прикачени файлове

Коментар

Ние, както забелязахте, пак не дойдохме. Та какво е било нещото, което рядко се вижда, на Жоро Стило-то ли?
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Въх, ’що нов Фиат. А каква беше изненадата на Оги? :D
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X