Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако искате ние коите сме тук от Слатина ще се съберем 19:00 часа на уреченото място и например за 19:30 да се разберем някъде около езерото... по запознатите да кажат къдеСъгласни ли сте

--------------------

Коментар

Според мен е най-добре да се съберем както винаги на пазара на Слатина и там на място решаваме.Пък може и други идеи да ни дойдат на акъла...
      Marea 1.6 16v

Коментар

Мислъта ми беше нали колегите от Дружда предложиха езерото и ако искате да идем при тях

--------------------

Коментар

Еми и аз предлагам да отидем на това езеро тъкмо ще се съберем малко повечко хора
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

За езерото и аз ще се спусна към Дружба. Но не оставяйте така нещата в разногласие да не стане накрая "аз бях на езерото", "аз пък на пазара в Слатина"
            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ще кажа Твърдата си дума Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ние си се събираме на пазар "Слатина" на паркингаИ вие които сте от дружба постнете една извадка от БГ Мапс къде да дойдем в 19:30 и такаСтава ли

--------------------

Коментар

Според мен така няма да се получи....Ще има разминаване.Но както решите.Аз съм на паркинга на Слатина
                Marea 1.6 16v

Коментар

Еми колеги, значи първо на паркинга на "Слатина" да се съберем и после да отидем на езерото . Така мисля че ще е най-добре jorkos ще ни заведе до там, а пък може и Stefanaki да пусне карта на мястото, за да се ориентираме. Ако всичко върви по план 19.30-19.45 най-късно ще сме на езерото, за да съберем повечко хора на тази среща.

Коментар

Може да направим и так-аз така и така ще съм на пазара на Слатина може колегите от Дружба да не идват до там, а направо да си уговорим едно място за среща на езерото към 19.30 и после отиваме да пийнем.Съгласни??????????????
                    Marea 1.6 16v

Коментар

Аз преди малко погледнах графика и видях че понеделник се падам нощна смяна
                      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Сега се прибирам от Езеро-то, за пръв път ходя тамМного е готино изкефи ме, спокойно, просторно, не е разтроена, тиха музичка... абе изкефих сеМезета, цаца Бира... всичко както си трябвап.п. Значи последно на Пазара и после към дружба

--------------------

Коментар

Значи единодушно решихте:Следващата среща на форума за източната част на София ще се проведе на 25 май от 19:00 на обичайното място - паркинга на пазар "Слатина", откъдето около 19:15 - 19:30 ще тръгнем към езерото в Дружба. Всеки желаещ трябва да присъства задължително.

Коментар

http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&...,0.006845&z=18 - това шареното.
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Тази събота мисля, че можем да направим първата среща на Софийските Puntо-та. Предлагам да се съберем на паркинга срещу "НИМ" БоянаКойто ще идва нека да пише в темата.Еnjoy :P
                              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Еми ние ще се съберем достатъчно хора и все си мисля че ще го намерим само постнете някаква карта на мястото, където ще ни чакате .

Коментар

Working...
                                X