Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От миналата седмица:
    Прикачени файлове
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

И от днес, 17.05.2009На последната снимка се вижда едно колело, Файъра да си взима поука и следващият път с колелото до върха
      Прикачени файлове
      Ex Fiat 126P
      Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

На Витоша ли ходихте,гадове такива...ах,мръсници мръсни!!! Ще има санкции и глоби!!!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          На Витоша ли ходихте,гадове такива...ах,мръсници мръсни!!! Ще има санкции и глоби!!!
          Ще има глоби че не идвате
          Ex Fiat 126P
          Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Виновати... Мерак има,ама моят работен мъж,ко да го прайш???Ей на, в събота пак ще има джамбуре и той не пак,а отново е наряд... C’est la vie!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Какво става колеги, ще правим ли този понедлник среща
              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Що за въпрос?? Ако трябва сам ще отида, но среща ще има Предлагам, както говорихме, този месец да се съберем заедно с колегите от КАРБ, които се събират в левски ге, в някаква пицария, имало хубава кухня, само че във вторник. (Не кунята, а срещата е във вторник). По принцип иначе предлагам да се преместим в заведение в което има градина, или нещо подбно, но да не е вътре. Причините са - става топло, лято, чист въдух. Едно такова заведение е клуб Ловците на плиска. Намира се вляво от мис каприз или там акаква пицария беше. Значи вдясно от пицарията е магазин 345, а вляво е ловците. Недостатък на мястото са завишените цени , заради чужденците в хотела, както на напитките, така и на храната. Давайте и други предложения из София-изток. Иначе съгласни ли сте да се присъединим към КАРБ ?

Коментар

ogi28b написа:
                  Давайте и други предложения из София-изток.
                  Край езерото в Дружба 1. Има достатъчно парко-места и сносна кухня на сносна цена. Другия месец вече ще има комари.
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Не знам Вие дали ще се присъединявате към КАРБ ама аз мисля да се присъединя към вас надолу из дружба :П Само кажете кога и къде
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Съгласен съм с колегата Stefanaki.Край езерото има две заведения,които си заслужават.А има и паркоместа.
                      Marea 1.6 16v

Коментар

Аз също нямам нищо против за езерото, само трябва да ме опътите къде е. А относно КАРБ не съм много сигурен че ми се ходи в Левски Г. Но в крайна сметка както го измислим .

Коментар

Аз предлагам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Да си се съберем на паркинга и след това дружно да решим да идем на езерото в Дружба Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 п.п. Не заради друго.. ама никога не съм ходил там и малко не знам точно къде е

--------------------

Коментар

За езерото и аз съм навит ако може да доида де
                            Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Larii написа:
                              За езерото и аз съм навит ако може да доида де
                              Всички са добре дошли .

Коментар

Да поразхода малко Турбото от Дружба 2 до Дружба 1
                                Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X