Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GTipo написа:
    Браво за ентусиазма!Всъщност срещи по цяла София не ми звучи нелогично, стига в седмицата да има една на която да идват всички.То от край време си е така.
    Считай се за поканен и ти .
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

здравейте на всички приемете един нов фен на FIAT ще се радвам да посещавам сбирките на FIAT а ето го и моя нов стар FIAT Bravo :D
      Прикачени файлове

Коментар

BOXERIYI написа:
        ок последно на паркинга или пред пицарията ,съжалявам че питам само но не съм идвал и може да се разминем
        На паркинга отзад, вече не ходим в пицариятаПаркинга знаеш ли го къде е....

--------------------

Коментар

Ами щом си с ФИАТ заповядай да увеличим калабалъка от фиати пред Пийпълс :D в неделя
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

сори момчета че не можах да дойда ма пуста работа кво да се прави,другия четвъртък

Коментар

ми не точно но мисля че е около магазин калея за хранителни стоки абе 6те ви намеря там отзад зад пазарчето

Коментар

аз също искам да се включа

Коментар

Изпусн а да видиш ФИАТ, които пали плафоните с ключ от нощна лампа и кабел минаващ през средата на стъклото. Нищо интересно.

Коментар

е може би следващия път аз ще се опитам да ви впечатля с интериорно осветление

Коментар

BOXERIYI написа:
                      ми не точно но мисля че е около магазин калея за хранителни стоки абе 6те ви намеря там отзад зад пазарчето
                      То не е зад пазарчето до ПаркаА между ресторант Слатина и пазарчето...

--------------------

Коментар

ок

Коментар

само кажете до колко часа сте там че аз съм студентче и уча сабота и неделя

Коментар

Това е много разтегливо да се каже .. Принципно след 12 часа до към 15 има на 100% хора .. а някой път се случва и до по късно да сме там

Коментар

а входа наа пракинга откъм локалното ли е на борис или се влиза от друго място за пийпълс

Коментар

Зависи откъде идваш, може да се влезе откъм локалното платно на бул. Цар Борис III, може и покрай Била. Погледни картата.
                                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                                X