Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виж началото на темата и заглавието (19.30 ч.)
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

все пак има ли място за едно скромно пунто

Коментар

Приема ме всички... Колкото повече толкова повече

--------------------

Коментар

а как мога да се свържа с някой с който да се разберем за да ме опъти

Коментар

все пак да се натреса така някак си ми е неудобно а имам желание да комуникирам с хора които имат бензин в Г..А :D

Коментар

колегаа, прочети цялата тема, достатъчно добре е обяснено къде се срещаме. Имай предвид че този път срещата може би ще е в студентски град

Коментар

казано лие по точно къде в студентски град.аз съм нов тук и все още съм неориентиран

Коментар

ogi28b написа:
                  колегаа, прочети цялата тема, достатъчно добре е обяснено къде се срещаме. Имай предвид че този път срещата може би ще е в студентски град
                  Ми давайте да решиме за да може да им пиша за да се организират и да се съберем всички...п.п. Аз ще ги попитам ако може да се съберат и те в понеделник (ако е обща срещата де) защото аз в сряда няма да могап.п.с. Аз предлагам да си се съберем тук и дружно да идем нагоре като конвойп.п.с.2. Колега ето къде къде е срещата ... ориентираш ли се или да ти обясня по ясно...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=45

--------------------

Коментар

знам го факултета всеки ден ходя до там само кажете ден и час и съм там с мойто скромно малко фиатче,а относно идеята за конвоя мисля че е доста добра,това говори за организирана група а не за някаква случайна сбирка на хора каращи фиат и пиещи бира :D

Коментар

Ето още снимки, намерих ги в един руски сайт. Тия руснаците са е==== хакерите. Колегата fihi има право да получи снимка номер 5 в пълна резолюция на посочен от него аадрес.
                      Прикачени файлове

Коментар

Има, паркинга е за стотина коли, зает е на 80% обикновено.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ще гледам да дойда,по какво може да ви познае човек,или се чакате на паркинга

Коментар

гледам че само бравовци сте се събрали приемате ли и едно малко скромно пунто сред вашите редици и каде и кога точно се събирате ако може някои да ми обясни

Коментар

BOXERIYI написа:
                              Ще гледам да дойда,по какво може да ви познае човек,или се чакате на паркинга
                              Огледай се и размахай ключовете от фиата Пием много бираи ядем големи пици :DВиж назад във темата, обикновено идваме едни и същи хора. Има наши снимки.Например тази:
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

ok

Коментар

Working...
                                X