Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес пропуснах по уважителни причини.Като гледам съм изтървал да дам оценка на едно жълто пате и на още някой.Да се надяваме,че другия път ще съм на линия
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Здр. на жси4ки маниаци на Фиат!!! Скоро се здобих и аз с такажа на6инка и сега искам да се присаеденq кам жа6ите мероприqтиq нqкои 6те ми кайе ли поже4е за тожа каде го пражите сре6тите кога и по кое жреме!! Благодарq преджарително!!Моля те пиши на кирилица! В раздела са описани часа и мястото!Модераторски екип на fiat-bg.org
      Fiat BRAVO 1.6 103 konq pod kapaka i edin v kupeto!!!

Коментар

Правили сме срещата къде ли не, резултат - същият.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Е па тя наш’та слатинската среща е по-голяма от наш’та градска форумска среща, на какво прилича това... Я да се стегнат колегите и да присъстват на срещите, току виж научили някой интересни неща. После пак ще питат защо никой не е казал.... Ами е за тва са срещите, там се казват "някои интересни неща"

Коментар

nikolai_slavista написа:
            Боже докато невидя няма да повярвам.
            Имам доказателство, че бях там Стига Trace да качи снимките
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

За голямо мое съжаление, на връщане от срещата попаднах между 10-15 коли от марката ФВ, които очевидно си тръгваха от среща. Представете си само какво е да виждаш великата лепенка VW-KLUB-COM-org.bg.audi.info.com навсякъде около теб.... И ако затвориш очи за да не я виждаш - веднага се чуват безброй клаксони, защото вече свети зелено от цели 4 стотни, въртят се гуми, пърдят ремуси, и всички те изпреварват демонстративно...На никой не пожелавам да попада между голфове тръгващи си от среща.

Коментар

ogi28b написа:
                За голямо мое съжаление, на връщане от срещата попаднах между 10-15 коли от марката ФВ, които очевидно си тръгваха от среща. Представете си само какво е да виждаш великата лепенка VW-KLUB-COM-org.bg.audi.info.com навсякъде около теб.... И ако затвориш очи за да не я виждаш - веднага се чуват безброй клаксони, защото вече свети зелено от цели 4 стотни, въртят се гуми, пърдят ремуси, и всички те изпреварват демонстративно...На никой не пожелавам да попада между голфове тръгващи си от среща.
                Колега не ти завиждам. Аз само от един голф каращ на гигантската дистанция от 1 метър зад мен се изнервих...

Коментар

blagun написа:
                  nikolai_slavista написа:
                  Боже докато не видя няма да повярвам.
                  Ето ги снимките http://trace.data.bg/p/files/Pics/forum/2009.03.08п.с. Ак някой иска снимка в пълен размер да казва.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ще се донеса и аз накрая...виждам, че има места за всички...а и приятни за мен лица идват на срещата. Дано дойдат и на Батак.
                    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                    Трезвен ТУК не пиша!
                    Un Italiano Vero

Коментар

trace написа:
                      blagun написа:
                      nikolai_slavista написа:
                      Боже докато не видя няма да повярвам.
                      Ето ги снимките http://trace.data.bg/p/files/Pics/forum/2009.03.08п.с. Ак някой иска снимка в пълен размер да казва.
                      Теди, аз искам номер 8,10,13
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

COLIN_MCRAE теб май съм те виждал няколко пъти из студентски град до паркинга на Мегалан или по-скоро колата ти Да не би да работиш там А може и да бъркам де но имаше една червена темпра със същата емблема от зад Ако не си ти Поздрави изключително добре изглежда
                        кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

darkveidar написа:
                          COLIN_MCRAE теб май съм те виждал няколко пъти из студентски град до паркинга на Мегалан или по-скоро колата ти Да не би да работиш там А може и да бъркам де но имаше една червена темпра със същата емблема от зад Ако не си ти Поздрави изключително добре изглежда
                          Преди с приятелчетата цъкахме дота там и затова :D Мерси за коментара, гледам да я поддържам колицата.

Коментар

Колеги, тъй като тази среща се пада след срещата на Батак се чудех дали да не я направим нашата с една седмица по рано
                            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Демек, не другата а по другата седмица ли... На мен не ми пречи - съгласен съм

--------------------

Коментар

Еми да на 23.03.09г. мисля, че е по-добре , но незнам нека и другите колеги да си кажат мнението
                                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Working...
                                X