Днес пропуснах по уважителни причини.Като гледам съм изтървал да дам оценка на едно жълто пате и на още някой.Да се надяваме,че другия път ще съм на линия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
Здр. на жси4ки маниаци на Фиат!!! Скоро се здобих и аз с такажа на6инка и сега искам да се присаеденq кам жа6ите мероприqтиq нqкои 6те ми кайе ли поже4е за тожа каде го пражите сре6тите кога и по кое жреме!! Благодарq преджарително!!Моля те пиши на кирилица! В раздела са описани часа и мястото!Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat BRAVO 1.6 103 konq pod kapaka i edin v kupeto!!!
Коментар
-
Е па тя наш’та слатинската среща е по-голяма от наш’та градска форумска среща, на какво прилича това... Я да се стегнат колегите и да присъстват на срещите, току виж научили някой интересни неща. После пак ще питат защо никой не е казал.... Ами е за тва са срещите, там се казват "някои интересни неща"
Коментар
-
За голямо мое съжаление, на връщане от срещата попаднах между 10-15 коли от марката ФВ, които очевидно си тръгваха от среща. Представете си само какво е да виждаш великата лепенка VW-KLUB-COM-org.bg.audi.info.com навсякъде около теб.... И ако затвориш очи за да не я виждаш - веднага се чуват безброй клаксони, защото вече свети зелено от цели 4 стотни, въртят се гуми, пърдят ремуси, и всички те изпреварват демонстративно...На никой не пожелавам да попада между голфове тръгващи си от среща.
Коментар
-
ogi28b написа:За голямо мое съжаление, на връщане от срещата попаднах между 10-15 коли от марката ФВ, които очевидно си тръгваха от среща. Представете си само какво е да виждаш великата лепенка VW-KLUB-COM-org.bg.audi.info.com навсякъде около теб.... И ако затвориш очи за да не я виждаш - веднага се чуват безброй клаксони, защото вече свети зелено от цели 4 стотни, въртят се гуми, пърдят ремуси, и всички те изпреварват демонстративно...На никой не пожелавам да попада между голфове тръгващи си от среща.
Коментар
-
blagun написа:nikolai_slavista написа:Боже докато не видя няма да повярвам.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ще се донеса и аз накрая...виждам, че има места за всички...а и приятни за мен лица идват на срещата. Дано дойдат и на Батак.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
trace написа:blagun написа:nikolai_slavista написа:Боже докато не видя няма да повярвам.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
COLIN_MCRAE теб май съм те виждал няколко пъти из студентски град до паркинга на Мегалан или по-скоро колата ти Да не би да работиш там А може и да бъркам де но имаше една червена темпра със същата емблема от зад Ако не си ти Поздрави изключително добре изглеждакара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
darkveidar написа:COLIN_MCRAE теб май съм те виждал няколко пъти из студентски град до паркинга на Мегалан или по-скоро колата ти Да не би да работиш там А може и да бъркам де но имаше една червена темпра със същата емблема от зад Ако не си ти Поздрави изключително добре изглежда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар