Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз тръгвам от Дружба на там...Ще се видим
    Marea 1.6 16v

Коментар

Да увековечим и тази среща. Сори за качеството, но е с телефон, когато се прибрахме разбрах, че жената носела фотоапарат .
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Колеги, предлагам да направим следващата среща в края на следващия месец, последната сряда на месеца, в Студентски град, за да се видим и с колегите от там които са.

Коментар

Може и така аз нямам нищо против, мисля че можем да им направим една инвазия, само трябва да подновим темата им. HuKu, чакаме снимките .
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Оп... малко включване и от мен с няколко снимчици...

--------------------

Коментар

trace написа:
              doofiat написа:
              trace написа:
              На Витоша бях, беше много добре.
              Как не сме се засекли? Аз бях на Алеко, но горе на паркинга не видях никой от форума.
              Бях на Златните, а и с едно ауди а2, но аз се оглеждах за тебе, защото знаех,че си на Витоша, ама ей го, на различни места сме били.
              Ха ха ха, аз пък бях със СЕАТ

Коментар

Колеги, ще се караме! Да бяхте казали,че ще се върти алъш - вериш с тия снимки, че да направя и аз някоя, да изкарам някой лев... За какъв я носих тая камера и дори не я извадих???
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Виждаш ли сега какво ни е на мъжете... по цял ден го носиш, а го вадиш... веднъж на дваж

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Нали??? И вашата не е лесна... Вадиш - не вадиш , трябва да си го носиш.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Нали??? И вашата не е лесна... Вадиш - не вадиш , трябва да си го носиш.
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Щяло да има среща днес чувам...
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                          Щяло да има среща днес чувам...
                          Чух...
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ами да, по алтернативни комуникационни канали. :D Ама няма да седна да пиша вместо другите. BO, ти да не би да си се наканил?
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аааа две места за мен да пазите, за след 20:00

Коментар

Имам вътрешна информация от Рали, която е сервитьорка там, че с всяка голяма пица, клиентите получават 250 мл наливна бира каменица. Аз досега колкото пъти съм си поръчвал голяма пица, нито веднъж не ми донесоха бира. Тя не се отчита и остава за барманите и сервитьорките, така че когато си поръчвате пица голяма, не забравяйте да си поискате бирата! Сервитьорките са се наговорили да си мълчат за бирата, и ако някой си я поиска, да казват "Оу, извинявайте, забравила съм я, веднага ще ви я донеса" (примерно).

Коментар

Working...
                                X