Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Колеги само да попитам това паркинга, който е зад кооперацията ли е?Близо до кафе Фонтана
      Marea 1.6 16v

Коментар

Взимам си думите назад
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Не, отдугата страна на паркинга на кооперативния пазар, за съжаление няма да съм с моя автомобил, а с едно зелено Huindai Accent, но се надявам че няма да ме отлъчите
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Мисля че се ориентирах.До утре в 19.00 тогава
            Marea 1.6 16v

Коментар

А снимки???

Коментар

Коментар

Ако съм попаднала случаайно или нарочно на някоя снимка ще помоля да не и се дава публичност.. Предварително благодаря..
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      Ако съм попаднала случаайно или нарочно на някоя снимка ще помоля да не и се дава публичност.. Предварително благодаря..
                      Еее, отиде ми на кино колажът с най-младия участник в срещата! Ама какво да се прави, нали сме все жентълмени в този форум... Ето другите снимки.P.S. А да! И trace има неизвинено - ще му върша аз фотографската работа с телефон!
                      Прикачени файлове
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                        SokOtPraskova написа:
                        Еее, отиде ми на кино колажът с най-младия участник в срещата! Ама какво да се прави, нали сме все жентълмени в този форум... Ето другите снимки.P.S. А да! И trace има неизвинено - ще му върша аз фотографската работа с телефон!
                        Много благодарко!

Коментар

Някой ся и ако ме светне кои точно бяхме на срещата...Щот половината не ги познавам, а и не ми бяха представени ,та няма да спя тази вечер...
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Пешо какво стана има и по готини снимки?Качи и от тях
                            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Не може - има ембарго!
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Някой ся и ако ме светне кои точно бяхме на срещата...Щот половината не ги познавам, а и не ми бяха представени ,та няма да спя тази вечер...
                                Ирка, малкия е ужасно сладък... Пу да не са му уруки..

Коментар

Working...
                                X