Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблемът е че на тази среща има 5-10 човека по редовни които ходят винаги където и да се провежда срещата.А местейки я постоянно гоним някакви хипотетични потребители които дори и 100 метра от тях да е пак не биха дошли.Става по сложна и организацията - някой трябва да проверява за заведения, да резервира и всеки път да се огласява ново място.Вариантът някъде в по централните квартали, в заведение което е удобно за паркиране и с повече места ми се струва по удачен.

Коментар

Съгласен съм с Илко. Който иска - идва. Все пак сме с автомобили - ако едни 5 или 10 км са проблема... Не разбрах днес ще има ли сбирка (правена ли е резервация)?
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Абе на мен ми се идва, ще го измисля.Към колко часа ще сте там?

Коментар

Значи Последно:ПОНЕДЕЛНИК 23.02.2009ПАРКИНГА НА ПАЗАР СЛАТИНА 19.00 ЧАСА

--------------------

Коментар

--------------------

Коментар

И аз ще опитам да се донеса, въпреки, че не съм много за пред хора, щото съм маааалко брадясал

Коментар

Аз ще дойда към 19.30чГоворих с Жоро - той ще резервира маса и ще там по рано.

Коментар

Аз ще дойда към 21-00, ако сте си тръгнали, ще ви се разсърдя!

Коментар

1. Както виждате нямаше сърдити, изчакахме Оги. Само дето ми се стори, че малко е прекалил с ученето Yellow_Flash_Colorz_PDT_16, ама явно е имало защо - демонстрира успешно защитена дипломна работа! 2. Иначе, май става правило, че колкото по-шантаво е времето, толкова повече се събираме!
                    Прикачени файлове
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Точно тогава да се нядаваме, че този път пак ще се съберем много хора като последната среща
                      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Защо не е фокусирано в/у студентската книжка, а!?!?!?!?!?! Какъв е тоя хладилник, каква е тая бира...

Коментар

ilkor написа:
                          Проблемът е че на тази среща има 5-10 човека по редовни които ходят винаги където и да се провежда срещата.А местейки я постоянно гоним някакви хипотетични потребители които дори и 100 метра от тях да е пак не биха дошли.Става по сложна и организацията - някой трябва да проверява за заведения, да резервира и всеки път да се огласява ново място.Вариантът някъде в по централните квартали, в заведение което е удобно за паркиране и с повече места ми се струва по удачен.
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

И ние утре сме на линия. Айде до утре.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              Тая седмица, може да минеме и Пунтото ми на преглед при Вас.. естествено, ако приемате коли с пребоядисана врата :D
                              Има ли си гуми вече?? Утре мисля и аз да намина.
                              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ние ще дойдем с гости :P
                                karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                                https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Working...
                                X