Всичко си е същото само може заведението да сменим, ако Оги не иска да ходи вече в това заведение. . Надявам се че няма да ме биете понеже няма да съм с Fiat, моята влиза в бокс-а за една седмица
От скоро и аз се сдобих с ФИАТ и сега случайно попаднах на тази тема.Интересно ми е какво се прави на тези сбирки.
Ела... ще ти хареса А за Фонтана е малко. Там не става, аз ходя там на кафенце от време на време и е малко. Най голямата маса е за шест човека. И е много малко вътре.Дайте да Мислим друго... Как е в сладкарница неделя, какви маси има там... ама пък там няма къде да спрем, май двата лъва на мен ми се вижда най добре п.п. Сетих за заведението Шишковците, срещу Булгар плод, в двора на ВТУ (бившо ПЖИ)
Предлагам веднъж месечно срещите да се провеждат на различни места в София, за да могат повече колеги да идват. Сега какъв е смисъла, ако идват само хора от красна поляна и региона? Много хора не могат да дойдат защото просто им е далеч. А ако има среща тоя месец в сухата река, другия - в надежда, третия - в младост 3.... Ама айде, утре ще коментираме Искам да ми запазите места - 2 броя!
Предлагам веднъж месечно срещите да се провеждат на различни места в София, за да могат повече колеги да идват. Сега какъв е смисъла, ако идват само хора от красна поляна и региона? Много хора не могат да дойдат защото просто им е далеч. А ако има среща тоя месец в сухата река, другия - в надежда, третия - в младост 2.... Ама айде, утре ще коментираме Искам да ми запазите места - 2 броя!
Коментар