Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всичко си е същото само може заведението да сменим, ако Оги не иска да ходи вече в това заведение. . Надявам се че няма да ме биете понеже няма да съм с Fiat, моята влиза в бокс-а за една седмица
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Няма ядове. Кажете само кое заведение и колко часа ако го сменяме де

--------------------

Коментар

И аз се чудя къде бихме могли да се с’берем... В тва заведение на сервитььорката ли не и се работи, или какво, ама наистина много се ядосах.

Коментар

Тая седмица, може да минеме и Пунтото ми на преглед при Вас.. естествено, ако приемате коли с пребоядисана врата :D
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ми незнам... Китайския Двата Лъва. Там има големи маси и е също близоТова е някъкъв вариант

--------------------

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Тая седмица, може да минеме и Пунтото ми на преглед при Вас.. естествено, ако приемате коли с пребоядисана врата :D
              И аз съм с жълт ,така ,че да не ти пука ! Отдавна съм казал ,че цвят кола не кара. Давай го да го видим твоето пате
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

От скоро и аз се сдобих с ФИАТ и сега случайно попаднах на тази тема.Интересно ми е какво се прави на тези сбирки.
                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Даниел Спасов написа:
                  От скоро и аз се сдобих с ФИАТ и сега случайно попаднах на тази тема.Интересно ми е какво се прави на тези сбирки.
                  Докато не дойдеш няма как да разбереш .
                  HuKu написа:
                  Китайския Двата Лъва. Там има големи маси и е също близо Това е някъкъв вариант.
                  Може също така в заведението на пазарчето с фонтана, мисля че имаха маси и вътре

Коментар

Даниел Спасов написа:
                    Ела... ще ти хареса А за Фонтана е малко. Там не става, аз ходя там на кафенце от време на време и е малко. Най голямата маса е за шест човека. И е много малко вътре.Дайте да Мислим друго... Как е в сладкарница неделя, какви маси има там... ама пък там няма къде да спрем, май двата лъва на мен ми се вижда най добре п.п. Сетих за заведението Шишковците, срещу Булгар плод, в двора на ВТУ (бившо ПЖИ)

--------------------

Коментар

И едно купе чака за преглед :D ...тази неделя жив и здрав съм на линия :D
                      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Предлагам да се съберем на паркинга на пазара и там дружно да решим къде ни се ходи

Коментар

Предлагам веднъж месечно срещите да се провеждат на различни места в София, за да могат повече колеги да идват. Сега какъв е смисъла, ако идват само хора от красна поляна и региона? Много хора не могат да дойдат защото просто им е далеч. А ако има среща тоя месец в сухата река, другия - в надежда, третия - в младост 3.... Ама айде, утре ще коментираме Искам да ми запазите места - 2 броя!

Коментар

Junkey написа:
                            Предлагам да се съберем на паркинга на пазара и там дружно да решим къде ни се ходи
                            Горе долу същото си мисля и аз, само че аз предлагам да се съберем на паркинга на пазара, и там дружно да решим да отидем в "двата лъва"

Коментар

Става и така за мен е без значение

Коментар

ogi28b написа:
                                Предлагам веднъж месечно срещите да се провеждат на различни места в София, за да могат повече колеги да идват. Сега какъв е смисъла, ако идват само хора от красна поляна и региона? Много хора не могат да дойдат защото просто им е далеч. А ако има среща тоя месец в сухата река, другия - в надежда, третия - в младост 2.... Ама айде, утре ще коментираме Искам да ми запазите места - 2 броя!
                                Fiat Marea weekend

Коментар

Working...
                                X