Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имаше 20-тина свободни местат поне отпред за спиране, пиците са 30см за около 8лв. Салати за около 5. ( горна граница )Има нет и свободни места. Запазва се за по 10лв. Ми става. Само че трябваше и да дойдете...
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Бива наистина! Неудобство е, че трябва да се прави резервация на място...
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Това означава ли автоматично, че срещите ще се провеждат там?Ако е така, сменете заглавието на темата, за да съответства все пак
        karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
        https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Последно за утре къде ще се събираме - Дон Вито или Пийпълс?
          karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
          https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

В неделя си остава Пипълс. Просто миналия път валеше ...

Коментар

karolev написа:
              Това означава ли автоматично, че срещите ще се провеждат там?Ако е така, сменете заглавието на темата, за да съответства все пак
              Ок, смених заглавия, снимки и тн.Тъпото е че ще ги сменим пак ако се преместим отново в Мон Ами. Хубава си беше пицарииката.Тази също не е лоша, има си паркинг и тн....
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Мисля да дойда. Със Стило.

Коментар

Главината ми е оправена и вече няма пречки, за да присъствам утре :D А освен това и има повод - представяне на Стило

Коментар

Щом ще има представяне на Стилото и аз ще дойда
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Днес май доста бяхме, а?! :D

Коментар

Доста, доста... Само дето не е документирано. Затова пък Стилото на Pecho мина успешно на преглед
                        RIP Притежателка на горда Panda RIP
                        Bravo 1.2 16V

Коментар

doofiat написа:
                          Днес май доста бяхме, а?! :D
                          Не си идвал скоро - напоследък се събираме горе-долу толкова

Коментар

ju написа:
                            ... Затова пък Стилото на Pecho мина успешно на преглед
                            Уф! Камък ми падна от сърцето... Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Вече мога да качвам мацки в Стилото значи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Pecho написа:
                              ju написа:
                              ... Затова пък Стилото на Pecho мина успешно на преглед
                              Уф! Камък ми падна от сърцето... Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Вече мога да качвам мацки в Стилото значи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                              Аз като ти казах още преди да го го доведеш ти не ,нямало номера .Видяли колко време го мъчиш без мацки
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Колеги... срещата наближава. Остава си същото без промяна нали

--------------------

Коментар

Working...
                                X