Ето малко снимков МАТРИАЛ от сбирката. Както всички разбраха заведенията бяха заети и началото на сбирката беше под сливата http://sos-bg.com/download/pics/ П.С. Забележете как Николаевците ги влече всяка локва
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Оле аз писах тогава за неделя, щото нямаше места, ама съм объркал темите.Обаче мястото беше супер, даже и според останалите, така че се местим там.Предполагам че и лятото ще има толкова места в Мон Ами, колкото и сега, въпреки че кухнята им е супер, обстановката - също.Проблема е само с местата.Може да говорим с управителите на Дон Вито редовно да ни запазват по една маса, то се оказа че на нея се събират по 8 човека. И от там, все се намира по още една.За неделя нека си останат другите две заведения, там има паркинг и тн...и това като резерва.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Това е добра новина до някъде. GTipo- незнам къде бяхте паркирали, но аз, Огънчо, Ники с Митака и Трейс с малкия Ники търсихме доста усилено места за паркиране. Спряхме из малките улички зад блока, в който е Дон Вито. А и по времето,в което е назначена срещата паркирането сигурно ще е на 50+ метра от заведението.Иначе обстановката е добра с приятна музика.
Коментар