Благодаря ви много,утре ще ходя в КАТ да я регистрирам, дано няма много коли и да успея.Лошото е, че малко се изхвърлих и няма да имам пари за застраховката за момента Ама това да са проблемите.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Ааа, trace, да ги нямаме такива! Да се явиш с аутото за демонстрация и оценка от неделните експерти! (пък на някоя от следващите срещи съм аз на ред - вече е тук, ама ама още не съм започвал регистрации, застраховки и др. подобни - всъщност днес я докарах Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 )
:D Писали сме едновременно! Вероятно няма да съм с новата, че не ми с разкарва с временни номер и без застраховка. Ще гледам да дойда, ама с Бравата. Ако някой си търси Брава, сега е моменът да дойде да я види - докато не съм я напудрил!
Ааа, trace, да ги нямаме такива! Да се явиш с аутото за демонстрация и оценка от неделните експерти! (пък на някоя от следващите срещи съм аз на ред - вече е тук, ама ама още не съм започвал регистрации, застраховки и др. подобни - всъщност днес я докарах Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 )
Ти я докарай да я видим пък после си я регистрирай и ти със здраве и безаварийно да си я караш и много да те слуша
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Днес всички форумни експерти бяха на линия и оцениха по достойнство колата на "trace"няма как да не им се признае
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
...Другата неделя очакваме с интерес да видим и стилото!
Засега се очертава да съм зает другата неделя, та може да се отложи демонстрацията... Ама що са дни, занапред са!Trace, давай снимките да видят и другите колеги хубавицата ти! :D
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар