Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито trace да я караш дълго и безаварийно.И дано верно в неделя да си с нея да я видим.

Коментар

Честито С удоволствие да си я караш и само нафта да и сипваш, нищо друго. Или там на каквото гориво работи....

Коментар

Идеята ми е да кажете дали ще дойдете, да запазвам ли маса...мястото е супер иначе.Като се стопли може пак да се върнем в Мон Ами или ако там не ни харесва.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз няма да дойда .

Коментар

Ако успея да свърша работа ще дойда, но не обещавам - едно място все ще се намери

Коментар

Аз ще дойда но къде ?Като гледам само 3-4 човека са писали така че може и в Мон Ами да сме и този път.

Коментар

Ок, няма да запазвам този път, ще поговорим като се видим довечера,въпреки че имма малко работа в къщи покрай ремонта.Може да закъснея малко.В Мон Ами сме.

Коментар

Има запазена маса в Мон Ами за довечера.

Коментар

Ако останеш сам звънни.. хаха

Коментар

amadeos написа:
                      Ако останеш сам звънни.. хаха
                      Нали нямаше да идваш?
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Заради Илко мога и на луната да утида аз .. такъв съм с приателчетата ми .. А ти па си праскова :P

Коментар

amadeos написа:
                          Заради Илко мога и на луната да утида аз .. такъв съм с приателчетата ми .. А ти па си праскова :P
                          Подмазвач.
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

тц тц тц тц тоя портокал много кисел бря П.С. По Български постоянно имах 2-ки .. И сега като незнам питам Пешо

Коментар

Аз до последно не знам дали ще дойда, имам един спешен случай в работата, очертава се бая лудница.Само да не спя тук...

Коментар

И ти може да се обадиш ако искаш. Ще дойда и аз да поспя хахахаха а и знам че там има вафлички много обичам

Коментар

Working...
                                X