Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм за Лимончето :D

Коментар

Добре де, помисли реално, кой ще отиде на среща в 20ч., в четвъртък, в Драгалевци?

Коментар

Аз предлагам, ако няма желаещи за Драгалевци и Бояна, срещата да бъде на пицария "Дон Вито", която се намира на ул. Цар Борис III 80, но малко е кофти за паркиране. Дон Вито има и на кв. Красна поляна бл.329 като на този адрес има голям паркинг.http://pizzadonvito.com/

Коментар

Ебати все едно не е имало среща, никой непише.Та аз да ви кажа имаше среща сабрахме се що годе малко хора ама важното е че се разписахме.А на другите който недоидоха да збаят че имат неизвинени и ще трябва да черпят другия път.

Коментар

Вярно никой нищо не пише. Къде избягаха всички ?

Коментар

Kuku написа:
              Добре де, помисли реално, кой ще отиде на среща в 20ч., в четвъртък, в Драгалевци?
              Аз. Но предложи нещо, и аз мога да кажа - не, няма никой да дойде, супер лесно е, знам.Добри даде супер предложение. Знам мястото и наистина има ОК паркинг. Само не знам в четвъртък как е там.Във вторник ще мина да видя обстановката, и как е паркирането за повече коли по това време, на път ми е от работа, живот и здраве.
              Прикачени файлове
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Никой, нишо не казва. Значи среща ще има на паркинга на пазар Слатина, довечера в 19.00ч. Всички колеги са поканени. Само да не се окажа самичък .
                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Пицарията е добра, а проблемът с мястото ще се поолаби като отворят и градината.Наистина който ще идва - да се записва. Познаваме се и всеки разполага с телефон ако нещо се случи и не може да дойде ...

Коментар

Аз сега съм в Сесия и довечера ще пропусна, за съжаление но от другия месец съм на линия.п.п. НЕка наистина Автора на Темата да я преименува не само за Слатина... А гео милев, Дружба, Редута и т.н.

--------------------

Коментар

Там сме!

Коментар

Аз нямам възможност винаги в делнични дни да влезна в сайта и да се "запиша".. Това значи ли че нетрябва да идвам ? Или друго: Аз съм се записал но идвам малко по късно.. какво ще ми пазите мястото и ако някой дойде ще го изгоните !?!?

Коментар

И аз ще гледам да мина
                          RIP Притежателка на горда Panda RIP
                          Bravo 1.2 16V

Коментар

Мисля, че се получи хубава среща, очкваме ju и vsd да качат снимките.
                            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Жалко че повече няма да ходим там.... сервитьорката е големо л--но! Казах и: една пица еди- каква си, ГОЛЯМА! и тя вика добре. После ми носи едно като ....среден дюнер на диаметър, с малко шунка и кашкавал отгоре. И аз викам - тва е малка пица така ли ? И тя вика - ами да! - Е аз исках голяма, ама айде, няма проблеми. - Ее-е, аз, вика, не съм ви разбрала че искате голяма. Накрая носи сметката и в нея таксувала голяма пица Вярно разликата е един лев, ама въпроса е принципен. Освен това мразя когато на някой не му се работи.

Коментар

А аз пък за тази среща не разбрах .. Иначе щях да дойда .

Коментар

Working...
                                X