Trace ако си още без возило да дойда да те взема преди да тръгна на там?
Засега все още карам Рено-то, благодаря Ама другата седмица ми го взимат и дано тогава вече да съмс новата кола
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Леле колко хора имаше днес.... Скоро не се беше случвало такова чудо Добре почваме годината, дано продължи в същия дух! Да видим кога ще се включат останалите, че останаха да майсторят някакви неща ( в тоя студ не знам как им се занимава )
Като за първата ми среща, да, доста хора бяха. С някой се запознах, с други другия път. В четврътък най-вероятно ще мина пак, за да оставя "рестото", че две седмици няма да ме има.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Трябва да обявяваме че ще се раздават разни неща, за да има хора... Днес карти, другия път - друго нещо. Бисквити.Колегата ZinG май остана най-доволен - оправихме му това-онова по колата, друго пък счупихме... (не бе, нищо не счупихме, колега )
Трябва да обявяваме че ще се раздават разни неща, за да има хора... Днес карти, другия път - друго нещо. Бисквити.Колегата ZinG май остана най-доволен - оправихме му това-онова по колата, друго пък счупихме... (не бе, нищо не счупихме, колега )
Е, стана ясно и аз с коя инсталация съм. Това пак е добре, защото поне се разбра какво трябва да се направи. След като се направи, ще се види от това ли е или не.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Официално искам да благодаря на коелгите....хора вие ми излекувахте колицата МЕРСИ! Няма се целуваме, но пък ще почерпя по бира който иска... Колата е вече е "пушка" . Надявам се другата неделя пак да сме толкова хора и този път магическото докосване на Ники да е по музиката ми... Благодаря коелги още веднъж и за картата и за мигача и за всичкооо Другия път ще се запознаем всички с всички!
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар