Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз аз!

Коментар

Мисля и аз да мина и даже (ако не е много калпаво времето) да почовъркам малко по колата. :DМай трябваше да пусна официална покана на Nino да му докладвам, че най-сетне съм оправил петънцето на калника, за което ме ядеше толкова.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз също сигурно ще мина.

Коментар

Може би...
          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
          Трезвен ТУК не пиша!
          Un Italiano Vero

Коментар

Хм... Ще помисля :D

Коментар

Колеги довечера някой на Бояна?
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Junkey написа:
                Принципно срещата е уговорене за 24.11.2008 19.00ч. на паркинга на факултета , поне до този момент никой не е казал нищо по различно
                Не съм разбрал. Ако е така.... так ще ми за малко че в 20.00 съм на работа

--------------------

Коментар

Колеги, както вече се уговорихме - последния понеделник на месеца ще се виждаме в слатина, пък който желае да заповяда, никой няма да върнем!18:45 предлагам да се видим в синьото кръгче, по долу на снимката? Който закъснее за 18:45 - направо след 19:00 в заведението. Ето точни координати на заведението, а самата среща предлагам да я направим някъде наблизо, защото първоначалното място е леко отдалечено: Зелените стрелки сочат към пицарията, а синьото кръгче - паркинг при пазара. Може също да се използват уличките около кооперацията, и пред самото заведение също може да се паркира. ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ Специална покана към хората които се виждат в пицария Кери: Заповядайте, пък ще имаме да се връщаме
                  Прикачени файлове

Коментар

Там сме колега .
                    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Тази неделя ще идва ли някой или зимата ви изненада? Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

ЗНачи последно не на паргинга на Факултета а на Паркинга на Пазар "СЛатина"

--------------------

Коментар

Ми ще се "поразтъпча"
                          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Айде и ние ще се поразходим... или попързаляме...
                            RIP Притежателка на горда Panda RIP
                            Bravo 1.2 16V

Коментар

И аз ще се поразходя. Освен, ако някой услужлив форумец не ме вземе
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз май ще пропусна до второ нареждане, че се сдобих с една симпатична червено-жълта лепенка с сладурско удивително знакче на предния прозорец .... от понеделник започваме въртене на телефони и задействаме план Б в кат .....
                                Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Working...
                                X