Предполагам лесно, нали все пак сме с ФИАТИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мисля че срещите всяка седмица са твърде чести и ще се превърнат като редовните срещи - в ниско посещаеми. Предлагам всеки последен понеделник на месеца, както започнахме сега, а за всяка седмица си има градска среща в неделя А заведението май не е лошо, така че ако има желаещи за следващия път, може да се съберем повече хора
Коментар
-
fihi
-
fihi
Pecho написа:fihi написа:А на 30.10.2008г.?????
Коментар
-
fihi написа:Pecho написа:fihi написа:А на 30.10.2008г.?????"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Колега , извинявай, ама снощи бях малко неадекватен, бях изморен от работния ден , и си мислех за вкъщи и креватчето и почивката. Следващия път като се видим, да се надяваме че ще е на масата Пак предлагам - да си направим срещата редовна, всеки последен понеделник на месеца, например от 19:00 часа. Мисля че това е добър час, поне според това което видяхме този понеделник. Всички които обещаха да дойдат , бяха на линия в 19:00. Освен геройски закъснелите. Ако сте съгласни, ще пуснем нова тема с точните координати на мястото. То също подлежи на промяна, както и часа. Нямам претенции, някой ако има да сподели?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар