Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Налага ми се да си стягам багажа,че ще паля Пунтягата към морето...Дойде и моя ред за отпуска ....СЛед морето обаче идем !!!
    Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
    Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

хей..колеги аз съм нов....съвсем топъл..топъл..член на форума.....ще дойда и аз ..ми така де да се запознаем... ....така че бройте ме и мене.....
      ......1.8....16v.....1997....

Коментар

Еваллаа....Ще се запознаеме ..Важното е купона да тече !!!
        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Ето малкло снимки от последната среща.http://media.snimka.bg/0429/00711290.../007112913.jpg

Коментар

Добре стана ,но .. си мисля че ще стане като в някой други форуми. Имам впредвид това че една част от хората ще се виждаме в сряда друга в друг ден, други в неделя. За мен лично срещата в люлин е първа и последна и ще ви кажа защо... не ми се пътува в София в пиков час когато хората се прибират от работа. А ако съм в младост или студентски град въобще няма да си помисля да дойда до люлин. Срещите в Peoples са си добре... може да се каже че са на централно място и всички пътуваме до там еднакво.. за да не си помисли някой че живея в съседния до заведението блок ще спомена че живея в Сухата река. Всичко това си е мое мнение естествено !!!

Коментар

Днес ще идвате ли?
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

SokOtPraskova написа:
                като видите Русо с Браво - аз съм :P
                Аз съм сигурен че видях една руса госпожица с Браво, малко след като другаря старшина ни изгони от бензиностанцията, но тя беше идентифицирана като "русото пони". Същата ли си, или си друга, и изобщо дойде ли тогава?

Коментар

В неделя ако всичко е според плана ще се кача на бояна и аз.Оги, оказа се че и аз има проблем подобен на твоя с нафтата Бях в Търново в сервиза на Стенли (горещо го препоръчвам между другото) и вдигнахме колата да огледаме окачването. А отдолу - тече нещо ... оказа се нафта. Като махнахме пластмасовия капак кухините около инжекторите пълни с нафта до горе. Изпускаше маркучето по което се връща излишната нафта от инжекторите. Колата не беше карана два дена а разстоянието до сервиза от нас е не повече от километър- два ...

Коментар

Днес срещнах Русата Блондинка (това е приятелка на колежаката ju) , и се уговорихме в неделя да се видим, пак там. Така че надявам се в неделя да се съберем повече хора "горе".

Коментар

Аз съм там, ама като гледам пак никой не пише дали ще идва.

Коментар

Ще идваме всички, или така поне се очертава.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ще видим.

Коментар

Някой ще идва ли този четвъртък? Да не идваме напразно с Раличка, че малко ли е път
                            RIP Притежателка на горда Panda RIP
                            Bravo 1.2 16V

Коментар

Е ти вярно ти е бая !!!! Ако се съберат хора идем !!!!
                              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Там.
                                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X