Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kerrirose написа:
    може ли аз да доида утре на срещата??
    Аз незнам защио питаш при положение че до са несме върнали нйкои.

Коментар

Там...
      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
      Трезвен ТУК не пиша!
      Un Italiano Vero

Коментар

Ако някой има желание, можем да се комбинираме...така де, един минава и събира останалите от Люлин.
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

Абе а днеска някой мислили да се качва на горе ако ще се качва да драсне еин ред тука.

Коментар

вярно е, че на морето е гадно тази година! Толкова народ не бях виждал от години, даже на Созопол беше фул и нямаше места за спане. Аз утре съм на срещата

Коментар

Колеги, и аз ще гледам да дойде утре.Имам обаче една молба - някой ако има скоба за развиване на горивен филтър, нека я донесе, защото моята вчера я счупих.Все пак да не стоим всяка среща на маса, а и да поработим малко

Коментар

аз мисля утре, както обикновено. днес има небесен спектакъл, който ще си гледкам от тераската, въоръжен с девойка и сладолеТ

Коментар

doofiat написа:
                  Колеги, и аз ще гледам да дойде утре.Имам обаче една молба - някой ако има скоба за развиване на горивен филтър, нека я донесе, защото моята вчера я счупих.Все пак да не стоим всяка среща на маса, а и да поработим малко
                  Аз имам такъв ключ утре ако успея да се събудя преди 12 и дойда ще го донеса Yellow_Flash_Colorz_PDT_15

Коментар

На днешната среща се събрахме доста хора, имайки предвид че сме в отпускарски месец, което е доста радващо Но пак има тарикати между нас, които използват възможността, че сме много и не си плащат сметката!!! Колеги, хайде да престанем с тази порочна практика! Много е неприятно последните да плащат сметките на другите!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

doofiat написа:
                      ...Все пак да не стоим всяка среща на маса, а и да поработим малко
                      Е няма що! Ако гледането на телевизия е работа... Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                      Прикачени файлове
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ето още няколко снимки:
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

ами тези срещи са в заведение, какво друго остава а и все пак имаше финал по борба!

Коментар

Кога е следващата сбирка? Та да дойда и аз

Коментар

Ако има места ще се включа и аз ....На 2мин път ми е
                              Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

на мен не ми е на 2 минути, но ще дойда Срещите от форума ме кефят с всеки изминал ден

Коментар

Working...
                                X