Еми колеги да вземем да се организираме, аз обаче само до петък съм тук и после на моренце, ако сте навити можем да се организираме . Ако ли не някой друг път.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Този път и аз ще дойда, ако ме искате. Иначе на картата ОМВ е дадено на грешно място. Последно на кое от двете ОМВ-та е срещата? Това което е до бул Бъкстон или това след бул. България/до Шел и Макдоналдс/? На картата е отбелязано място между ОМВ Бъкстон и бул. България /там точно няма нищо де/. И така..като видите Русо с Браво - аз съм :PEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:SokOtPraskova написа:Този път и аз ще дойда, ако ме искате. Иначе на картата ОМВ е дадено на грешно място. Последно на кое от двете ОМВ-та е срещата? Това което е до бул Бъкстон или това след бул. България/до Шел и Макдоналдс/? На картата е отбелязано място между ОМВ Бъкстон и бул. България /там точно няма нищо де/. И така..като видите Русо с Браво - аз съм :PEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар