Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми колеги да вземем да се организираме, аз обаче само до петък съм тук и после на моренце, ако сте навити можем да се организираме . Ако ли не някой друг път.
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Днес в 18:30 ще се събираме групата от Студенски град (има тема за срещите в "Студенски"). Заповядай. И аз ще отида, макар че съм от "Гео Милев".

Коментар

Утре пак сме там.
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

Ъп, дано се сетите.Днес ще дойдат от Lancia също, ще се говори за Италфест 2008, надяваме се срещата да стане постоянна и за трите клуба.Поздрави!
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Здравейте колеги.Ако под "от Слатина" се брои и месторабота - и аз съм там За да сме по-точни - Завод "Електроника"
            Fiat Bravo 1.8 16V
            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Този път и аз ще дойда, ако ме искате. Иначе на картата ОМВ е дадено на грешно място. Последно на кое от двете ОМВ-та е срещата? Това което е до бул Бъкстон или това след бул. България/до Шел и Макдоналдс/? На картата е отбелязано място между ОМВ Бъкстон и бул. България /там точно няма нищо де/. И така..като видите Русо с Браво - аз съм :P
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                  SokOtPraskova написа:
                  Този път и аз ще дойда, ако ме искате. Иначе на картата ОМВ е дадено на грешно място. Последно на кое от двете ОМВ-та е срещата? Това което е до бул Бъкстон или това след бул. България/до Шел и Макдоналдс/? На картата е отбелязано място между ОМВ Бъкстон и бул. България /там точно няма нищо де/. И така..като видите Русо с Браво - аз съм :P
                  Всъщност е в неделя вечер на ОМВто на окловръстното, което е след разклона за Бояна, като се движиш в посока към студентски град.ПС доста интересно ми се падна да е мнение 1155. Да взема да се приберапо рано та да видим това Русото
                  хехе.. нали срещата беше в петък или пак нещо съм в грешка..абе и аз съм една.. Иначе Русото живее точно над ОМВ-то :P
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Абе Слатина, Гео милев, дружба... може да измилсим нещо

--------------------

Коментар

ами д авайте предложения, кой когато може ще идва
                      Manowar forever!

Коментар

Еми аз сега малко заминавам за морето, но от следващата неделя сам онлайн и където кажете там ще се видим.

Коментар

ogi28b ти къде се подвизаваш.

Коментар

може ли аз да доида утре на срещата??

Коментар

Тази неделя, среща нещо, ала-бала? (за тези, които не се мъчат по плажовете )
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ми аз ще доида че чух че на морето е гадно и немисля да ходя.

Коментар

Working...
                                X