Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

От седмица на седмица все по малко хора сме на срещата в неделя .. Което е разбираемо дем все пак е сезона на дините и хората бягат на морето .. Но все пак си полафкахме и си прекарахме добре П.С. Пешо споко де ние не сме за почерпката, ама се бяхме навили да ти издърпаме ушите за здраве

Коментар

В момента се организира среща, и ако нямате възможност да минете на редовните, не е лошо да се присъедините към организираната.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28649Дори да не спите там, все пак може да минете да се запознаем!Сега е сезон за печене на морето, може да обсъдим възможност за почивка от срещите...Но все пак винаги има хора за срещи.Предлагам да се организира още едно място за срещи, като сегашното ОСТАВА непроменено, по време и място. Люлин или Младост. По друго време. Какво ще кажете?Някое добро предложение за място?
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ами на Бояна ...Снощи имаше голяма група ...

Коментар

Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

amadeos написа:
              ...П.С. Пешо споко де ние не сме за почерпката, ама се бяхме навили да ти издърпаме ушите за здраве
              Уф! Очертава се и тази неделя да съм зает... Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 А беше толкова подходящо да почерпя сега (казвате, че напоследък по-малко хора се събират, а?) Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Дайте още снимки.

Коментар

GTipo написа:
                  В момента се организира среща, и ако нямате възможност да минете на редовните, не е лошо да се присъедините към организираната.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28649Дори да не спите там, все пак може да минете да се запознаем!Сега е сезон за печене на морето, може да обсъдим възможност за почивка от срещите...Но все пак винаги има хора за срещи.Предлагам да се организира още едно място за срещи, като сегашното ОСТАВА непроменено, по време и място. Люлин или Младост. По друго време. Какво ще кажете?Някое добро предложение за място?
                  За Бояна е ясно. Други предложения?

Коментар

И какво стана сега вече и в понеделник на бояна ли ще се събираме ?

Коментар

DaDa написа:
                      И какво стана сега вече и в понеделник на бояна ли ще се събираме ?
                      На бояна са в Петък, Събота и Неделя. Както дойде. Въпроса е дали знаете заведение, където да организираме среща за през седмицата, и да е в по-голям комплекс - Младост 1-4 или Люлин 1-10 за да е удобно на хората от там. Вероятно сряда, след 8 е ок...но къде?

Коментар

Поради спецификата на столицата , от гледна точка на натовареност на движението, смятам че каквито и да е срещи през дните понеделник вторник срядя четвъртък и петък, са обречени на неуспех. Едно че през седмицата почти всички са на работа, и се прибират изморени, другото е че хора които не живеят близо до срещата, едва ли ще бият половин-един час път; и накрая ще се окаже че срещите са за 5 човека , едни и същи. Може би ще е по-удачно Редовната среща да е по-динамична - тази седмица тук, другата седмица там, третата седмица пак тук, четвъртата седмица - вечерна среща... така повече колеги ще могат да присъстват. Неделя преди обяд е неудобно може би за много колеги, особено в другата част на града. Докато виж - вечерната среща на Бояна изобщо не ми е проблем. Ами ако например всяка първа или последна неделя на месеца срещата е на друго място, т.е. 3 срещи в красно село, и 1 динамична - веднъж в люлин, веднъж в младост, веднъж в подуяне, веднъж в дианабад... Ще могат да дойдат колеги от съответните райони, които иначе никога не са идвали на среща. Така си го мисля...

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                            Според мене хората ще се объркат така, днеска тука утре там. Особенно ако се случи някой да го няма за няколко дена и няма нет. Обаче подкрепям, че тази среща е прекалено рано. Давам пример със себе си веднага, досега колкото пъти съм присъствал винаги са ме събуждали по телефона. След толкова напрегнати седмици като моите в почивните си дни ако не се наспя, после съм като сомнамбул. Да не говорим, че ако е по късно след обед дори и да си някъде по провинцията пак може да успееш да дойдеш.
                            Колега тук абсолютно те подкрепям единствената пречина досега да несъм идвал на срещите е че в неделя толкова рано според мен срещите трябва да са след 19.30 независимо каде дори няма и проблема през семицата , са сверка старите срещи на BMW club bg бяха всеки четвъртък след 20.00 часа на мерцедес са всяка сряда след 20 часа на опел клуб са всяка сряда и после в неделя след 20.00 наистина мисля че трябва да се помисли сериозно за часа на срещите ! :D

Коментар

Коментар

към 17 часа е перфектно, защото аз почти всяка неделя съм на работа и за да дойдем на срещата орязвам и без това оскъдния семеен бюджет. Но и по обед да е пак ще успяваме да дойдем, ако ще и един път в месеца да е.

Коментар

Working...
                                X