Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deadairplane
-
В момента се организира среща, и ако нямате възможност да минете на редовните, не е лошо да се присъедините към организираната.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28649Дори да не спите там, все пак може да минете да се запознаем!Сега е сезон за печене на морето, може да обсъдим възможност за почивка от срещите...Но все пак винаги има хора за срещи.Предлагам да се организира още едно място за срещи, като сегашното ОСТАВА непроменено, по време и място. Люлин или Младост. По друго време. Какво ще кажете?Някое добро предложение за място?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
amadeos написа:...П.С. Пешо споко де ние не сме за почерпката, ама се бяхме навили да ти издърпаме ушите за здравеex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
GTipo написа:В момента се организира среща, и ако нямате възможност да минете на редовните, не е лошо да се присъедините към организираната.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28649Дори да не спите там, все пак може да минете да се запознаем!Сега е сезон за печене на морето, може да обсъдим възможност за почивка от срещите...Но все пак винаги има хора за срещи.Предлагам да се организира още едно място за срещи, като сегашното ОСТАВА непроменено, по време и място. Люлин или Младост. По друго време. Какво ще кажете?Някое добро предложение за място?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
DaDa написа:И какво стана сега вече и в понеделник на бояна ли ще се събираме ?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Поради спецификата на столицата , от гледна точка на натовареност на движението, смятам че каквито и да е срещи през дните понеделник вторник срядя четвъртък и петък, са обречени на неуспех. Едно че през седмицата почти всички са на работа, и се прибират изморени, другото е че хора които не живеят близо до срещата, едва ли ще бият половин-един час път; и накрая ще се окаже че срещите са за 5 човека , едни и същи. Може би ще е по-удачно Редовната среща да е по-динамична - тази седмица тук, другата седмица там, третата седмица пак тук, четвъртата седмица - вечерна среща... така повече колеги ще могат да присъстват. Неделя преди обяд е неудобно може би за много колеги, особено в другата част на града. Докато виж - вечерната среща на Бояна изобщо не ми е проблем. Ами ако например всяка първа или последна неделя на месеца срещата е на друго място, т.е. 3 срещи в красно село, и 1 динамична - веднъж в люлин, веднъж в младост, веднъж в подуяне, веднъж в дианабад... Ще могат да дойдат колеги от съответните райони, които иначе никога не са идвали на среща. Така си го мисля...
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Според мене хората ще се объркат така, днеска тука утре там. Особенно ако се случи някой да го няма за няколко дена и няма нет. Обаче подкрепям, че тази среща е прекалено рано. Давам пример със себе си веднага, досега колкото пъти съм присъствал винаги са ме събуждали по телефона. След толкова напрегнати седмици като моите в почивните си дни ако не се наспя, после съм като сомнамбул. Да не говорим, че ако е по късно след обед дори и да си някъде по провинцията пак може да успееш да дойдеш.
Коментар
-
deadairplane
-
fihi
към 17 часа е перфектно, защото аз почти всяка неделя съм на работа и за да дойдем на срещата орязвам и без това оскъдния семеен бюджет. Но и по обед да е пак ще успяваме да дойдем, ако ще и един път в месеца да е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар