Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Alex_kk написа:
    Вече срещите на клуба на Бояна ли се правят или просто още един ден за срещи има? Там доколкото знам се събират и Опел клуба или се бъркам.
    Ами не просто се сабираме да по гледаме гонки иначе срещите са си на стандартното място.

Коментар

Колеги, отивам за малко на протеста за горивата и към 12ч. нося календарите на срещата пред Толедо

Коментар

nikolai_slavista написа:
        Alex_kk написа:
        Вече срещите на клуба на Бояна ли се правят или просто още един ден за срещи има? Там доколкото знам се събират и Опел клуба или се бъркам.
        Ами не просто се сабираме да по гледаме гонки иначе срещите са си на стандартното място.
        Аха ясно. Днеска бях там гонки нямаше поне до към 22ч. имаше 5-6 души от клуба в единия край на бензинджийницата и всичко друго Гоуф, БМБ-та, и 2 истински ангелчета Ниссан 240СХ мисля (като тези от NFS Underground 2), със супер чарджър единия, но истински гонки с тях нямаше просто. Друго един много интересно съсипан GSI Кадет раздут матиран с псевдо ламбо (панти като на ламбо и бухалка да подпира вратата) Но ми направи впечатление, че от нашите хора бяха наистина 5 души с 3 коли. Дали защото е неделя или просто са малко ентусиастите?! Какво стана с Божурище нали щяха там да местят гонките?
        Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
        Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Alex_kk написа:
          nikolai_slavista написа:
          Alex_kk написа:
          Аха ясно. Днеска бях там гонки нямаше поне до към 22ч. имаше 5-6 души от клуба в единия край на бензинджийницата и всичко друго Гоуф, БМБ-та, и 2 истински ангелчета Ниссан 240СХ мисля (като тези от NFS Underground 2), със супер чарджър единия, но истински гонки с тях нямаше просто. Друго един много интересно съсипан GSI Кадет раздут матиран с псевдо ламбо (панти като на ламбо и бухалка да подпира вратата) Но ми направи впечатление, че от нашите хора бяха наистина 5 души с 3 коли. Дали защото е неделя или просто са малко ентусиастите?! Какво стана с Божурище нали щяха там да местят гонките?
          Ами ти що недоиде и аз бях там ама бях с служебната че бензина е съп вече Другия път ела да се запознаем.

Коментар

nikolai_slavista написа:
            Alex_kk написа:
            nikolai_slavista написа:
            Alex_kk написа:
            Ами ти що недоиде и аз бях там ама бях с служебната че бензина е съп вече Другия път ела да се запознаем.
            Абе видях някой и друг познат ама не бях сам. С един приятел редехме една далавера, ама май нищо не излезна. Бяхме с един бял и червен Мерджан. Иначе имаше доста доволни коли от зяпаческите. Даже Браво и Брава доста добре изглеждащи се намираха. И Мареа-та на колегата разбира се Досега не бях ходил там, но ми направи впечатление, че заприличва на Бързи и яростни: Токио дрифт - жени, коли, гонки. Под жени и коли се разбира доста добро качество. Не вярвах например, че може да се намери в България кола от някоя серия на NFS, която не е само оптика ами и силово тунингована. За което браво на собствениците им!

Коментар

Абе незнам нещо напоследък по исъхна тая бояна,никой неще да се бега Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 само лъскави коли и кото им кажеш аре да се пуснем всеки ааааааа аз не се занимавам с такива работи или нещо не ми е наред колата.Само оправдания за кво са отишли тогава????????

Коментар

mais написа:
                Абе незнам нещо напоследък по исъхна тая бояна,никой неще да се бега Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 само лъскави коли и кото им кажеш аре да се пуснем всеки ааааааа аз не се занимавам с такива работи или нещо не ми е наред колата.Само оправдания за кво са отишли тогава????????
                Зяпачи и задръствачи на бензиностанции, поне тия с лъскавите коли. Няма с какво да се пусна за съжаление, имах ли кола.......... шоу не ами и отогре. Къде има още гонки из София. Освен Божура, Бояна чух, че някъде към Орландовци има, но нищо конкретно. Някой наясно ли е с това?

Коментар

Имаше преди на военна рампа и рожен, сега незнам дали още се събират.Ама то и там същата работа даже и по зле,само зяпачи.

Коментар

Тази неделя нещо бяхме много малко хорица.. И най важния човек Пешо го нямаше да почерпи

Коментар

Аз от сега заявявам че ще пропусна следващите две недели ... малко ще разпусна

Коментар

Аз пропускам срещите щото тази година отпуска няма за мен, и използвам съботите и неделите за ходене из разни места.Вечерта в неделя за ОМВ обикновено съм на линия.В мен има два календара които не знам ка кой са. Взех ги от Илко доста отдавна.Който е плащал но няма да си каже!
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз явно пак съм го пропуснал момента с календарите .. Та за мен има ли ?

Коментар

Утре какво става ще се саберем ли повачко хора че нещо напоследак по замряха срещите.

Коментар

amadeos написа:
                              Тази неделя нещо бяхме много малко хорица.. И най важния човек Пешо го нямаше да почерпи
                              Чак на морето бях избягал! Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Ще почерпя бре! Лошото е, че не е много сигурно дали и тази неделя ще успея да мина... Yellow_Flash_Colorz_PDT_33
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колеги какво се случи е четвътрък минах към 20,00 но имаше само алфи не мернах нито един фиат имаше ли среща ?

Коментар

Working...
                                X