Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде, хайде и във Варна имате много! Особено лятно време като Ви дойдем на морето
    F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
      Хайде, хайде и във Варна имате много! Особено лятно време като Ви дойдем на морето
      хахахахахахах, да! И тук се забелязва обновяване на автопарка, обаче 500 още си нямаме...
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Поне по снимката в сайта - http://www.halkidiki.com/anna/ се вижда едно двойно легло и още едно двуетажно.

Коментар

Под студио май се разбира голяма боксониера - тип студентски град Свежо изглежда!Въпроса е дали има кръчми наоколо!
          F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
            Под студио май се разбира голяма боксониера - тип студентски град Свежо изглежда!Въпроса е дали има кръчми наоколо!
            ...никво пиене и шофиране в Гърция, ей... Довечера ще питам съпружеското тяло дали ще ме пусне, макар че ми е малко съвестно да тръгвам без нея....

Коментар

Мойта не пие! Голям кеф е да я водиш по кръчми! Хем е икономична, хем те връща в къщи!Имам в предвид жена де че то и за колата се отнася!
              F31 BMW 320d

Коментар

Днеска ще ходите ли на бояна.

Коментар

Не знам още
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                    Не знам още
                    Емо аз питах за вчера ама се тая понеже ще отскоча и днеска.

Коментар

Колеги, предполагам че фразата "Ако не вали - там сме" - важи и за утре?

Коментар

Опа, утре срещичка ще има ли?Аз може би ще намина към 12 и нещо.

Коментар

И аз мисля да мина утре,но малко по късно дано не сте си тръгнали.А ако не,довечера на бояна 100% ще се видим

Коментар

mais написа:
                            И аз мисля да мина утре,но малко по късно дано не сте си тръгнали.А ако не,довечера на бояна 100% ще се видим
                            На Бояна нали сложиха 3-4 легнали полицаи. Пак ли има гонки там?

Коментар

doofiat написа:
                              mais написа:
                              На Бояна нали сложиха 3-4 легнали полицаи. Пак ли има гонки там?
                              Легналите полицаи са на резиденцията, ние се събираме на самата бензиностанция Yellow_Flash_Colorz_PDT_18

Коментар

Вече срещите на клуба на Бояна ли се правят или просто още един ден за срещи има? Там доколкото знам се събират и Опел клуба или се бъркам.
                                Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                                Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Working...
                                X