Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

HCO написа:
    blagun написа:
    Добра среща се получи, за някой де, други си тръгнаха с акт защото обичат да говорят много по телефона........ очаквам снимки от личния ми фотограф - ТRACE ...........
    Дам така е , някои си карат с акт , а пък някой щеше да получи ИНФАРКТ " Леко Купетооо ....Лекооооо " :D
    Ти нали си тръгна, откъде знаеш
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Няма да майтапите и да ядосвате колежката, на всеки се случва лошите чичковци да му напишат акт. Тя добре, че не ги е набила, като дама има предимство навсякъде и би трябвало да я пуснат първа да мине на кръстовището :D Вземете я успокойте, няколко мили думи и още пет-шест (или повече) кръгчета с купето ще й се отразят перфектно :D

Коментар

mishka написа:
        Няма да майтапите и да ядосвате колежката, на всеки се случва лошите чичковци да му напишат акт. Тя добре, че не ги е набила, като дама има предимство навсякъде и би трябвало да я пуснат първа да мине на кръстовището :D Вземете я успокойте, няколко мили думи и още пет-шест (или повече) кръгчета с купето ще й се отразят перфектно :D
        Никакви кръгчета за нея повече!!!"Не ми харесва, много друса....."
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Е, стига де. Това беше лек майтап. Просто ти не й даде възможност за по-дълго кръгче, да я пробва както си трябва количката за час-два, да провери колко вдига :D

Коментар

mishka написа:
            Е, стига де. Това беше лек майтап. Просто ти не й даде възможност за по-дълго кръгче, да я пробва както си трябва количката за час-два, да провери колко вдига :D
            Олелееее Купетоооооо Емо , имам си таен агент които ми съобщава за всичко :D(един леко позакръглен) Mishka , значи от утре където видя жена с кола дори и да съм с предимство ще я пускам да мине :D
            Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
            IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
            1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
            2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Ето малко снимки:
              Прикачени файлове
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

още:
                Прикачени файлове
                Ex Fiat 126P
                Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

още 1:
                  Прикачени файлове
                  Ex Fiat 126P
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Филмът! (~3MB Windows Media Video - ама е сниман с телефон де )
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

mishka написа:
                      Другият път ще и дам нещо по-голямо да покара......надявам се да не каже, че й друса пак
                      Прикачени файлове
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
                        Другият път ще и дам нещо по-голямо да покара......надявам се да не каже, че й друса пак
                        Става, съгласна съм Само да не викаш после Бе Ем Ве-тоооооо И обещавам да не говоря по телефона докато го карам............ да не получиш още един инфаркт....

Коментар

Уха, това и аз бих го покарала. Сигурно наистина не друса :D Кога ще дадеш да го пробваме?

Коментар

Една снимка и от мен.
                            Прикачени файлове

Коментар

хахахааа.... нещо май ме боли главата, защо ли.... Илко, ако продължавам така с издънките, в най-скоро време ме очаквайте във вашите редици на примерните пешеходци

Коментар

Трябва да побързаш тогава защото ми остават само 2 седмици вече

Коментар

Working...
                                X