Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    И да не забравите, че тази нощ минаваме с 1 час напред ...
    Как да забравя като съм на работа и пиша от колата с лаптопа в момента, добре, че има откъде да се крадне wireless интернет
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

днес лоша раота,едно момче с атв е загинало на резиденцията към 20:30 минахме от там,а това е станало 2 часа по рано,всичко си седеше не покътнато,дето имаше само патрулки

Коментар

ilkor написа:
        Часът няма да го забравим, но я кажи пеш ли ще дойдеш Аз врънкам жената сега да ме докара утре на срещата Еййййй, до къде стигнах

Коментар

И аз Че доем, живот и здравЬе

Коментар

И аз възнамерявам да се донеса (към 12 ч. по новото време) :D
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Как. Какво е станало я разясни, един приятел се качва днес към 10 и половина и ми каза че имало доста коли, нищо не ми каза за инцидент

--------------------

Коментар

pugsy написа:
                днес лоша раота,едно момче с атв е загинало на резиденцията към 20:30 минахме от там,а това е станало 2 часа по рано,всичко си седеше не покътнато,дето имаше само патрулки
                Ужас... Ти сега в какво ме вкара в 4 часа след като смениха времето! Няма да мога да спя, защото един колега си взе атв преди няколко дни!! Уж каза, че ще си го кара в Самоков!! Не желая никого да сполетява такава злощастна съдба, но..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_27
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

doofiat написа:
                  ilkor написа:
                  Часът няма да го забравим, но я кажи пеш ли ще дойдеш Аз врънкам жената сега да ме докара утре на срещата Еййййй, до къде стигнах
                  Аз съм пеша Но все пак живея на 500-600 метра от мястото

Коментар

Аз пък съжалявам че пропуснах ама от 4 дена съм с 38 градуса и съм като парцал .. ужасно е да си болен !

Коментар

amadeos написа:
                      Аз пък съжалявам че пропуснах ама от 4 дена съм с 38 градуса и съм като парцал .. ужасно е да си болен !
                      Колега, това е много лошо Пожелавам ти скорошно оздравяване!Иначе днешната среща беше хубава, въпреки че аз минах за доста малко Имаше и нови колеги.
                      Fiat Punto 1.7TD
                      Mazda 626 2.0
                      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Благуний

Коментар

Аз сега се връщам от Триград, по-скоро от Девин...Следващият път се надявам да съм на линия!
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Kuku написа:
                            Благуний
                            Батка, той Наско ми звъння, ама много ми се спеше - не бях спал цяла нощ!Съжалявам, че не дойдох, ама ти ще дойдеш другата неделя и ще се видим
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Така да бъде Само не разбрах, снимките от срещата къде изчезнаха

Коментар

ми аз не видях кой снима
                                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                                X