Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    GTipo написа:
    Имаше снимки и снимащи, просто не са пуснати още.Благодаря на НСО за смяната на изпарителя ми, която направихме!
    Там сменихте изпарител ли?Браво браво.Спомням си как сменях съединител на москвич без канал преди години.
    Вече минах около 30км с него даже! Боже trace, направо не мога да се позная, добре че не си качил и снимка на която съм се нагъзил! :D
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

maiska написа:
      Няма ли кой да пусне снимки от днешната среща? Бандата беше почти пълна Аз пък що не направих няколко
      Абе снимки кой дошъл - видял Айде все пак малко http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...ofia/16_03_08/

Коментар

А какво работите там?
        Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Слагаме нитро жалко че няма снимки на тубата ...

Коментар

LEVSKI написа:
            п.п. Колега FaceLess, хайде да не казваш ти, кой, къде какво да пише!
            Колега, LEVSKI, този форум си има модератори и те решават какво да се пише и какво не и "хайде да не казваш ти, кой, къде какво да пише!" Щом те не са ми направили забележка и не са ме цензурирали, значи така трябва. Не ти решаваш какво да пиша и ако не ти харесва съжелявам, но това е мойто мнение по въпроса. Лично за теб имам впечатлението че си много точен човек, така че ще те помоля от тук нататъка да си запазиш забележките относно дадено мнение за другият форум.Защо винаги изпускам едни от най-интересните срещи ама какво да се направи, трябваше да ремонтирам Пунтияка М/у другото ако някой знае от къде мога да намеря гарнитурки за 2та края на тръбичката към Westgate клапана ще съм му адски благодарен. Питах в магазина за резервни части на канала на Стамболийски и те ми казаха че такива неща не предлагат и трудно мога да открия от някъде
            Fiat Punto 1.7TD
            Mazda 626 2.0
            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

lu40 написа:
              А какво работите там?
              Сменяхме един изпарител с друг :DКолата заработи, сега остава собственика да каже дали му хареса как върви и какъв е разхода :D
              Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
              IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
              1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
              2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Щом ти си я правил,няма начин да остане недоволен
                Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

HCO написа:
                  lu40 написа:
                  А какво работите там?
                  Сменяхме един изпарител с друг :DКолата заработи, сега остава собственика да каже дали му хареса как върви и какъв е разхода :D
                  За сега отзивите са добри!Колата върви по-леко, с повече мощност в ниските обороти. Не мирише отзад на газ като по-рано.Ами...работата не е чак толкова добра, но не НСО а аз май направих ако...имаше една втора скоба, детоя бях слагал а да изправи едно прегъване на водното съединение, е като съм я натегнал и тая скоба, и при първото затопляне на маркуча го е прекъснала, и дупка около 1см...сутринта излизам, няма вода в разширителния съд, явно през ноща е изтекла, вчера не загряваше много. Дупката е под скобата така че е текло бавно. Скъсих маркуча и изрязах дупката. Костваше ми около половин час сутринта.Иначе колата върви много по-добре и на око, харчи по-малко. Още не съм изгорил последната газ, искам да я поизгоря че да заредя.Определено обаче си заслужаваше упражнението, колата просто не е същата!
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Модерирано!

Модерирано!Колега, тук пишем на български език.Ако имаш въпрос към друг колега - изпрати му ЛС.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Колеги, какво става, довечера някой ще се качва ли на Бояна... Аз сигурно ще ходя, макар сега да не съм с Фиата, а с един... Форд Ако искате може да измислим нещоп.п. Червен Форд Ескорт с Видинска регистрация

--------------------

Коментар

Аз бях горе миналата неделя. Имаше един много хубав Фиат Купе и една барчета. Някой ходи ли тогаваИ попринцип събираме ли се горе

--------------------

Коментар

Зравейте, пичове аз отскоро се регистрирах в форума и тъй като прочетох за срещата утре мисля и аз да дойда.Аз имам Браво 1.9D (нафтова печка) :D
                          FIAT BRAVO2.0 20v

Коментар

Заповядай колега ще се радваме да се присъединиш към нас. Колегата ilkor нееднократно е пускал карта на мястото където се събираме и мисля че няма да имаш проблем с намирането.

Коментар

Колеги, утре може да доведа на срещата един бъдещ колега
                              Fiat Punto 1.7TD
                              Mazda 626 2.0
                              Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

И да не забравите, че тази нощ минаваме с 1 час напред ...

Коментар

Working...
                                X