Стига се дърляхте с другия форум защото на всеки е ясно, че разберателство никога няма да се постигне.Да си пускат линкове и да се рекламират колкото искат, и съответно да забраняват същото в техният форум, да си заключват теми и да трият мнения колкото искат - това няма значение за никой, който просто не пише там. Повечето потребители разбраха къде е правилното място за писане и четене. Единственото лошо в случая е това, че новите потребители, тези, които тепърва са си купили Фиат и искат да се регистрират, могат без да искат да го направят на грешното място. Това, за съжаление, няма как да се избегне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maiska
HCO написа:Добра среща стана и Емо пак изпусна най-веселото ...Колежката Мая , доиде с прегряваща и пушеща Брава .(те жените търсят мъжете само за работа...) :D Както и да е оправихме колата , обаче на Огънчо колата не искаше да запали ... само стужеше без да иска да запали ..Оказа се че някои от таифата му е дръпнал централния кабел на капачката :D
Коментар
-
Още няколко снимки от срещата днес (09.03.200 тук:http://store2.data.bg/trace/Pics/forum/2008.03.09/Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Paparac написа:Покорно се извинявам, че чак сега виждам поста ти, колега Амадеос. Предварително се извинявам на колегата Илкор, тъй като нямам никакво намерение да правя реклама на нищо и никого. Интересно как никой от хората пред О’Шипка не са започнали да получават нервни пристъпи/припадъци поради липсата на ФИАТ КУПЕТА-та им или останалите ФИАТ-и пред Пийпълс. Млади приятелю, на първо време хвани, та се научи да пишеш грамотно и си припомни отношението, което срещна, когато си забрави паролата и аз ти я възстанових. Всеки е свободен да посещава каквито иска срещи на каквито си иска форуми, Илкор е в правото си, защото такива снимки с толкова КУПЕ-та в срещите на Вожда на fiat-bg.org/forum и настроение при нас са красота в жанра. Enjoy!
Коментар
-
Едно предлужение към ПРИЯТЕЛИТЕ от форума за следващата неделя. Какво ще кажете за една спортна среща... футбол, баскет а защо не и едно спарингче на ринга естествено на приателски начила. Принципно моля заинтересуваните да си кажат по с време, за да се запари място (зала,ринг). Принципно имам предлужение за базата на Левски там мога да помогна със запазването ... Топки за футбол и баскет имам .. и боксови ръкавици също малко са големи като за моята ръчичка но мога да взема и малки . Ако има мързеливи и им се поти може и тенис на маса да пробваме . Чакам отговори .. П.С. Благуне на теб разчитам за футбола !!!
Коментар
-
HCO написа:Eто и малко снимки за пропусналите:trace написа:Още няколко снимки от срещата днес (09.03.200 тук:http://store2.data.bg/trace/Pics/forum/2008.03.09/ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
amadeos написа:Едно предлужение към ПРИЯТЕЛИТЕ от форума за следващата неделя. Какво ще кажете за една спортна среща... футбол, баскет а защо не и едно спарингче на ринга естествено на приателски начила. Принципно моля заинтересуваните да си кажат по с време, за да се запари място (зала,ринг). Принципно имам предлужение за базата на Левски там мога да помогна със запазването ... Топки за футбол и баскет имам .. и боксови ръкавици също малко са големи като за моята ръчичка но мога да взема и малки . Ако има мързеливи и им се поти може и тенис на маса да пробваме . Чакам отговори .. П.С. Благуне на теб разчитам за футбола !!!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Аиде колеги да си направим спорта среща по кик-бокс и бокс . Аз съм за с 2 ръце ... ЗА !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар