Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес някой ще ходили до ОМВ-то

Коментар

amadeos написа:
      Не знам кой се събира там и каква му е идеята com, сом ли е щука ли е, но знам че при нас купона е на различно ниво от сърбане на супи , а и как никой не писа във форума соМ "абе минах днеска покрай едно заведение Peoples и там гледам някви фиатки какви ли са ?" сигурно никой просто не минава покрай наща сбирка, ама и да мине може вертолет да го нападне (Може да питате Насо, че има нещо такова там което напада). Та за да стане мнението ми още по OFF да добавя и едно предложение, абре дайте да приместим срещата така и така Peoples е в ремонт, аз викам да я направим в магазин JUMBO хаха. С пожелания за повече силикон, но на място: оня с ланчията :P (само на 2-3 ракиджока ) П.С. Абе туй от цома не спите ли (Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 3:53 am) или пък може да е бот някакъв за спам :P
      Покорно се извинявам, че чак сега виждам поста ти, колега Амадеос. Предварително се извинявам на колегата Илкор, тъй като нямам никакво намерение да правя реклама на нищо и никого. Интересно как никой от хората пред О’Шипка не са започнали да получават нервни пристъпи/припадъци поради липсата на ФИАТ КУПЕТА-та им или останалите ФИАТ-и пред Пийпълс. Млади приятелю, на първо време хвани, та се научи да пишеш грамотно и си припомни отношението, което срещна, когато си забрави паролата и аз ти я възстанових. Всеки е свободен да посещава каквито иска срещи на каквито си иска форуми, Илкор е в правото си, защото такива снимки с толкова КУПЕ-та в срещите на Вожда на fiat-bg.org/forum и настроение при нас са красота в жанра. Enjoy!
      Прикачени файлове

Коментар

Питане

Колеги аз сьм сьвсем от скоро и бих искал да се включа в срещите на клуба, но незнам кога и каде. предварително благодаря

Коментар

Re: Питане

Driftcho написа:
          Колеги аз сьм сьвсем от скоро и бих искал да се включа в срещите на клуба, но незнам кога и каде. предварително благодаря
          Колега, днес ще има среща както обикновено в неделя от 11.30. Мястото е тук:

Коментар

Paparac написа:
            Покорно се извинявам, ...
            Ама верно понякога сте нахални като конска муха!Не мога да разбера кво дирите тук освен заяждане когато във вашия форум щом някой спомене Фиат форума поне трима модератори му се нахвърлят да му трият поста и да му обясняват колко е в грешка.Айде пуснах една анкета да видим какво смятате ?http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?p=181154

Коментар

Днес ще има ли среща в Люлин при тунела и от колко часа? Тя на кой от "N" на брой форумите за FIAT e?

Коментар

ivoshindarsky написа:
                Днес ще има ли среща в Люлин при тунела и от колко часа? Тя на кой от "N" на брой форумите за FIAT e?
                Този въпрос го задай в другия форум, колега.Нашите срещи си ги правим и без подкана по 10 страници.Друго което няма да видиш при нас е командата "строй се за снимка да им натрием на ония самочувствието"Срещата е от 11.30 на паркинга до "Културен Дом Красно Село" или в близкото заведение "Толедо". Вече има маси и навън Намира се на "Цар Борис III" срещу бившето ГУСВ. Наблизо са също така Хотел "Форум" (бивш "Славия") и "Била"-2Заповядай и ти

Коментар

Ще има на нашия. На Пипълс, както е писал Илко. В София.11ч.Вероятно ще има и още една, в Люлин, близо до София. Но не е наша.Аз ще съм без кола, вероятно, пълен пешеходец, още кола не ми дават да карам.
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колеги, няма ли да ви писне да ни спамите темата за НАШИТЕ срещи. Ходете си пишете у вашия форум, колкото си искате! Тук място са подобни изпълнения няма! Ако аз напиша в другият форум "абе днеска ще има ли среща на Peoples-a" живота ще ми стъжните!
                    Fiat Punto 1.7TD
                    Mazda 626 2.0
                    Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Днес стана много прилична среща. Брао! http://anaboliy.servehttp.com/css/09032008.mp4
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

много исках да дойда, но пак съм на легло, бахти гадната зима за повече от седмица не съм бил здрав... като се оправя идвам, вече ми е неудобно, защото с толкова хора се уговарям и накрая нищо...извинявам се на Анатоли, публично
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

Добра среща стана и Емо пак изпусна най-веселото ...Колежката Мая , доиде с прегряваща и пушеща Брава .(те жените търсят мъжете само за работа...) :D Както и да е оправихме колата , обаче на Огънчо колата не искаше да запали ... само стужеше без да иска да запали ..Оказа се че някои от таифата му е дръпнал централния кабел на капачката :DEто и малко снимки за пропусналите:
                          Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                          IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                          1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                          2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

ilkor написа:
                            Paparac написа:
                            Покорно се извинявам, ...
                            Ама верно понякога сте нахални като конска муха!Не мога да разбера кво дирите тук освен заяждане когато във вашия форум щом някой спомене Фиат форума поне трима модератори му се нахвърлят да му трият поста и да му обясняват колко е в грешка.Айде пуснах една анкета да видим какво смятате ?http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?p=181154
                            Понеже свободата на словото в другия форум е на първо място анкетата в която обикновените потребители можеха да си кажат мнението вече е достъпна само за модератори. При опит да отговоря на въпросите които ми баха зададени получавам следната грешка Само Администратори могат да отговарят в този форум . Чудно ми е откъде се намериха толкова много модератори да гласуват Очевидно тактиката е пак неудобните теми да се крият.Ще се опитам да отговоря съвсем накратко:Тарикати наричате хората които пуснаха линк към темата в нашия форум за подгряващите свещи за антифриза като подобна тема не е разисквана при вас ? А какво да кажа за тези които ни предлагат постоянно снимки и покани за срещите ви. Мине не мине седмица и някой се отчита. За разлика от темите които вие изтрихте при вас тук нищо не се трие - дори и такива постове съдържащи спам. Е с какви очи тогава ни обвинявате в криене на истината. Дори факта че заключихте анкетата показва че на ръководството на форума не му дреме за мнението на обикновените потребители. Най малкото ако не доведе до промяна на правилата щяхте да знаете какво мислят потребителите за тази забрана. А забрана от типа този форум е разрешен а оня не е разрешен се нарича цензура.След като станах админ направих необходимото да премахна заместването което се правеше при нас понеже смятам че цензура не бива да се налага под никой начин. И ако има разделение при вас то е между ръководството и потребителите. Дори има такива които искрено се учудват защо има такава забрана.Накрая пак ще ви призова съвсем приятелски. Моля, престанете с рекламата си във Фиат форума. Щом при вас подобни постове са недопустими бъдете така добри да не се наптрапвате и тук. Понеже ние сме демократичен форум никога в правилата не може да се заложи подобна цензура. Целият екип поддържащ форума се стреми да бъде в услуга на потребителите му, а не срещу тях. За разлика от администрацията в другия форум ние уважаваме всяко мнение дори и да не сме съгласни с него!!!Мисля с този пост да приключим офтопика в темата.Извинявам се на всички за това отклонение от темата но бях принуден да го направя тук понеже там ми отнеха правото на отговор.

Коментар

Ето обещаните на срещата снимки на хелито което сме купили:
                              Прикачени файлове

Коментар

А ето и самолета който сглобявам но не е завършен още:
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X