Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добра среща стана...Чакаме снимки от мача ...
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

тези hgt станаха като голфовете и аз съм довечера там с един "голф" :DГригорий да доеш,че ......

Коментар

Малко снимки от "спортната" среща
        Прикачени файлове

Коментар

Браво колежке :DП.П: Защо си тръгна така внезапно ... Емо се натъжи
          Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
          IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
          1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
          2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Ето още снимки: http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_...ia/14_02_08/И още веднъж благодаря на xarixito за светодиодните габарити

Коментар

Много яка среща се получи....Аз се пуснах с малката Астра ГСИ и я бих с 3 коли разлика... Жорка, извинявай батка, ама Купето се е развървяло нещо.....
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
                Много яка среща се получи....Аз се пуснах с малката Астра ГСИ и я бих с 3 коли разлика... Жорка, извинявай батка, ама Купето се е развървяло нещо.....
                защо ми не те видях като се пускаш да се наредаа защо ми отказа на мен направих поне 7-8 старта

Коментар

Кажете нещо за червеното седичи.Да не е двуврато с пловдивска регистрация?
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

HCO написа:
                    Браво колежке :DП.П: Защо си тръгна така внезапно ... Емо се натъжи
                    Другия път повече

Коментар

Red Storm написа:
                      Кажете нещо за червеното седичи.Да не е двуврато с пловдивска регистрация?
                      То е,обаче вече е със софийска
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Red Storm написа:
                        Кажете нещо за червеното седичи. Да не е двуврато с пловдивска регистрация?
                        Здравей, колега червеното седичи е мое, мисля че от теб го купих от Пловдив. Ето малко клипчета на седичито от Бояна http://www.youtube.com/watch?v=2aUm-SXhRVsтова е със голфа http://www.youtube.com/watch?v=wmCWJ...eature=related

Коментар

Верно, то е. Миналата седмица му намерих цялата кутия на оригиналния въздушен филтър. Ако имаш път към Пловдив се обади да ти я дам - твоя си е. Намерих и задната кора. Без дупки е. тел.: 0888/217-818.
                          Octavia RS
                          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

pugsy написа:
                            blagun написа:
                            защо ми не те видях като се пускаш да се наредаа защо ми отказа на мен направих поне 7-8 старта
                            Teбе те разпърдяха Голфовете......признай си Питай Гришата дали не се пуснах, трябваше и с една ИСка да се пускам и още хора, ама дойде мацката и ме прибра....
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

даммм цъфна ме,няма значение защо,ама важното е,че ти ми отказа :D,дай тази седмица да ги пуснем с тва браво да го видя,че нещо куца май

Коментар

pugsy написа:
                                даммм цъфна ме,няма значение защо,ама важното е,че ти ми отказа :D,дай тази седмица да ги пуснем с тва браво да го видя,че нещо куца май
                                Нямаш грижа Ако искаш може и още тази вечер, ама на Ботевградско шосе
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                                X