днес като минах през люлин имаше някаква сбирка на ’’фиат’’-чета. За какво става въпрос някои знае ли?? срещи и там ли се организират?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам кой се събира там и каква му е идеята com, сом ли е щука ли е, но знам че при нас купона е на различно ниво от сърбане на супи , а и как никой не писа във форума соМ "абе минах днеска покрай едно заведение Peoples и там гледам някви фиатки какви ли са ?" сигурно никой просто не минава покрай наща сбирка, ама и да мине може вертолет да го нападне (Може да питате Насо, че има нещо такова там което напада). Та за да стане мнението ми още по OFF да добавя и едно предложение, абре дайте да приместим срещата така и така Peoples е в ремонт, аз викам да я направим в магазин JUMBO хаха. С пожелания за повече силикон, но на място: оня с ланчията :P (само на 2-3 ракиджока ) П.С. Абе туй от цома не спите ли (Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 3:53 am) или пък може да е бот някакъв за спам :P хахаха да се посмеем още малко докато съм в муза.. музата се казва Десислава, но това е друга тема хахахаплан график за ключарски услуги :от 11:30 до 12:30 среща на Peoples (за повешаване на тонуса)от 13:30 до след време.. среща в Люлин някъде по кръчмите о`щипни ме тук и тук
Коментар
-
amadeos написа:П.С. Абе туй от цома не спите ли (Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 3:53 am) или пък може да е бот някакъв за спам :P3.0CRD
Коментар
-
Радвам се че ви е на макс .. Бих се радвал също така и ако форума е един за всички, но всички знаем кой е виновен да са два. За вертолетите ние си знаем за супата яд ме е че само си хапвате, а не черпите ключарчето хаха . П.С. Това за бота беше в кръга на шегата , а и Огънчето каза, че си пич и ще се ям само с ключарчето хаха
Коментар
-
Ще помоля колегите от другия форум да ограничат рекламирането си в тази тема.Както виждате никой не ви ограничава както това се прави в другия форум,но нека отношенията бъдат реципрочни - щом дори в техническа тема в която колега търси информация Митко забранява да се споменава Фиат форума моля не го правете и вие тук.Тук при нас няма никакви ограничения и докато там съществува цензура за споменаването на fiat-bg.org мисля че не е редно да се рекламирате при нас.Както виждате обръщениято е във вид на молба понеже разчитам на вашата коректност.
Коментар
-
Мдааааа, я да видим какви ги върши ’’пича’’ Троянеца:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...ght=valeoп.с. Сори за пускането на линк към .ком форума.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Колегата е пич - познавам се с него лично и не виждам какво има делим.Просто форума който си е харесал има такива правила...Затова разчитам на коректност.Сега по темата - времето вече се оправя и в неделя гледма че има планове и за друг тип среща: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24187Пускам линка и тук ако някой е пропуснал темата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар