nikolai_slavista написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
-
HCO написа:Ми така е Ники, едвам го будим тоя Емо. Един път Капи, ми изцеди силите, един път еди коя си, минали път Юлето не го е завила, като го е оставила безжизнен в леглото и той настинал .... Нема баце и аз ша купувам Coupe, жените като видят купе и няма отъравне :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
msotiroff написа:А бе, народе... ще се качваме ли на хижата, има ли някакво раздвижване по въпроса?!
Коментар
-
И аз нищо не знам , Нако нищо не казва. Другия вариант е да се качим в неделя и да проверим за какво иде реч.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Часът и мястото на срещата са известни :DЩе бъде там в 12.00 Имам специална мисия : Да събудя Blagun и Niki_slavista :D :PВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Някой нещо да каже за срещата, освен: "ТИ не дойде...." Предарително се извинявам на всички и специално на Ники, който ми звъннеше до полуда в най-неподходящия момент днес..... Сутрината ме пратиха да пътувам за Пловдив и се прибрах към 13:30 , звъннах на Наско - НСО, но той ми каза, че сте си тръгнали, иначе пак направих всичко възможно да дойда...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар