Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Безгрижно, като "снегорин" M+S гумите си знаят работата.Изкарахме си жестоко горе в планината :D
    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

blagun написа:
      И аз щях да дойда, т.е. бях на път към Пипълс, ама се наложи да се върна п.с. Наско - НСО сори батка, че не успях да дойда
      Емо дрифтинга е бил само за тебе.Всички знаем твоите способности в тази област. Само дето го няма бравото.

Коментар

еиии ще зема да дойда на някоя среща да дрифтем :D, ама язък, че се продаде Голфа, иначе щяхте да видите какво е да си мразиш колата

Коментар

Вие си дрифтете, я че си пием шотовете... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

nikolai_slavista написа:
            blagun написа:
            И аз щях да дойда, т.е. бях на път към Пипълс, ама се наложи да се върна п.с. Наско - НСО сори батка, че не успях да дойда
            Емо дрифтинга е бил само за тебе.Всички знаем твоите способности в тази област. Само дето го няма бравото.
            тук е

Коментар

Хората които не дойдоха само могат да съжаляват. Надявам се другата седмица да мога да дойда.
              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
                Хората които не дойдоха само могат да съжаляват. Надявам се другата седмица да мога да дойда.
                Аз много се надявам да мога да дойда, че вече не знам колко срещи пропуснах и някакси не ми изнася така, ама алкохола ме наказваше точно преди срещите. :D

Коментар

Колеги, утре ще се съберем ли
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

pugsy написа:
                    еиии ще зема да дойда на някоя среща да дрифтем :D, ама язък, че се продаде Голфа, иначе щяхте да видите какво е да си мразиш колата
                    Дедрата още не си ли я намразил
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Може да мина и аз, но по късно ще е ...

Коментар

Grisha написа:
                        pugsy написа:
                        късам и дупарата

Коментар

pugsy написа:
                          Grisha написа:
                          pugsy написа:
                          късам и дупарата
                          Мене ме е страх да не стане кат типото
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                            pugsy написа:
                            Grisha написа:
                            pugsy написа:
                            късам и дупарата
                            Мене ме е страх да не стане кат типото
                            не споменавай типото,че като се сета как се наиграх ме хфаща яд

Коментар

pugsy написа:
                              не споменавай типото,че като се сета как се наиграх ме хфаща яд
                              Не бе говорех мойта дедра да не стане кат мойто типо Ега ти не я продадеш на части тоя път :P

Коментар

Утре ще се събираме ли???
                                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                                X