И аз ще мина, само ако направим турнир по билярд :PОтлага се идеята много...,време е....
Аз съм ЗА Миналата неделя ходих на билярд и установих, че съм много зле.Липсата на практика дълги години си е казала думата.Но това няма да ми попречи да ви бия п.с. Доколкото си спомням, цените бяха:7.80лв на час до 17:00 часа (или 0.13ст. на минута)10.20лв на час след 17:00 часа (0.17ст. на минута)
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
О, искате да си поиграете с топките (както се казваше в една реклама)! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Бива, бива!Абе ако не сте много напред с материала, може и аз да се включа (щото ако сте много добри, ще е скучно само вие да си играете). Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Я като начало да се съберем в Пипълса, пък ще видим!
И аз ще мина, само ако направим турнир по билярд :PОтлага се идеята много...,време е....
Юле, и аз ще мина, ако успея да се събудя до 11:00ч.
Аз ще се погрижа да те събудя.А съм обеден, че няма само аз да ти звъня.А за билярда ще видим, дали има смисъл понеже разбрах, че сте били мнгоо слаби.
А какво ще кажете да се съберем за Коледа-Нова година по-нататък да се обсъди на срещите в Неделя, та да се съберем повече народ. А зе утре сме там и без палави деца, че не може една приказка да си кажем.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар