Слав написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
beast31 написа:Колеги,от 2-3 дена се радвам на ново/за мен/Punto.И тъй като нямам физическата възможност да кача снимки на колата,единственият начин да Ви я представя е да я дотъркалям в неделя зад БИЛА!Разбрах,че не хапете/много/,но като новобранец искам да попитам-има ли някакви други условия за да мога да присъствам на Вашите срещи?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Искате ли в Четвъртък да си спретнем една среща в Peoples към 19.00-20.00 ч.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Кви са тия семейни сбирки в "peoples" бе?Реших да отида веднъж , всички седнали на 2 събрани маси и няма място да седнеш. Постоях на бара и си тръгнах. На всичкото отгоре "Ключаря" се прави че не ме познава пред заведението и едно здрасти няма. То бива да сте секта ама мислих си, че винаги сте отворени и приятелски настроени за нови членове на клуба.Явно съм грешал.Punto 1.4 gt
Коментар
-
jblmusic написа:Кви са тия семейни сбирки в "peoples" бе?Реших да отида веднъж , всички седнали на 2 събрани маси и няма място да седнеш. Постоях на бара и си тръгнах. На всичкото отгоре "Ключаря" се прави че не ме познава пред заведението и едно здрасти няма. То бива да сте секта ама мислих си, че винаги сте отворени и приятелски настроени за нови членове на клуба.Явно съм грешал.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Подмина не е точната дума понеже вие бяхте зад аквариума .Аз лично съм за срещи навън до колите и всеки да покаже какво е правил по колата и т.н.Иначе ако се организираме за нещо извън софия с 1 преспиване в някоя хижичка ще е идеалния вариант.Не мисля че съм се свил просто бях с приятелката си и затова седнахме на бара.Другият път ( ако има друг път) ще дойда с отличителна фланелка или нещо подобно .Punto 1.4 gt
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар